luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţia, în misiune la Colegiul Naţional Traian

În data 18 mai 2015, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu Serviciul Resurse Umane şi Compartimentul Relaţii Publice, au organizat şi desfășurat o acţiune informativă la Colegiul Naţional “TRAIAN”, din municipiul Drobeta-Turnu Severin.Activităţile se desfăşoară în cadrul Campaniei naţionale “Şi TU poţi deveni POLIŢIST“, care are drept scop promovarea în rândul elevilor de liceu, a profesiei de poliţist şi a ofertei educaţionale a instituţiilor de învăţământ, iniţiată de către Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetarea şi Prevenire a Criminalităţii.

Printre subiectele abordate amintim informarea elevilor privind oportunităţile oferite de statutul de elev/student, inclusiv cele din punct de vedere social (asigurare cazare, masă, echipament, asistenţă medicală gratuită, asigurarea unui loc de muncă la absolvire), promovarea ofertei educaţionale a instituţiilor de învăţământ – Academia de Poliţie şi cele două Şcoli de Agenţi de Poliţie, prezentarea programei şcolare, a dotărilor instituţiilor etc.

Întâlnirea a avut un caracter interactiv, s-au purtat multiple discuţii privind modalităţile de selecţie, recrutare a tinerilor, a ofertei educaţionale din unităţilor de învăţământ specializate – Şcolile de Agenţi de Poliţie şi Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica