sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu devastator în Caracal

 

Un centru comercial de produse electrocasnice din municipiul Caracal a luat foc în această după-amiază. Conform Agerpres, mai multe echipaje de pompieri din Slatina, Caracal şi Vişina acţionează în prezent pentru stingerea flăcărilor şi lichidarea incendiului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Cornel Gogolan, pentru stingerea incendiului au intervenit pompieri cu şase autospeciale cu apă şi spumă. Acesta a precizat că deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului şi că nu au fost victime, însă se zvonește că incendiul ar fi pornit de la un aparat de sudură folosit de muncitori în incinta unde era depozitată marfa.

Pentru a micșora proporțiile dezastrului, un număr de peste 30 de pompieri cu opt autospeciale intervin la fața locului la o clădire în care funcţionează un depozit şi un magazin de produse electrocasnice. Cornel Gogolan a mai declarat că, în momentul de față, se intervine pentru lichidarea incendiului, care nu se mai manifestă cu flacără.

                                                                
"Mai sunt porţiuni din acoperiş care fumegă, dar în scurt timp incendiul va fi lichidat. Sunt la faţa locului peste 30 de pompieri, s-a acţionat cu opt autospeciale timp de aproape două ore. Incendiul nu a ajuns la partea de clădire în care funcţionează magazinul, dar a afectat în proporţie mare depozitul si bunurile din interior. Locuinţele din apropiere nu au fost afectate", a precizat reprezentantul ISU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În incendiu nu au fost victime, însă a fost grav avariat depozitul de produse electrocasnice pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi şi au fost distruse majoritatea bunurilor aflate în interior.

Politica