duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

“Manifest” pentru dans

Profesorii de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, împreună cu studenţii facultăţii şi profesorii de educaţie fizică şi sport din oraş s-au adunat vineri, la ora 12.00, în aula “Corneliu Andrei Stroe” pentru a participa la un simpozion ce a avut ca subiect principal dansul. Simpozionul a fost organizat la iniţiativa Asociaţiei “Dance Conspiracy” din Craiova, în colaborare cu DJTS Dolj, ISJ Dolj şi FEFS Craiova. Acţiunea a început prin adresarea câtorva cuvinte din partea organizatorilor, reprezentanţi prin Marius Onofrei(preşedinte Asociaţia “Dance Consipracy”), lect.univ.dr. Germina Cosma(FEFS Craiova), Alin Vancea(ISJ Dolj) şi Diana Neamţu(DJTS Dolj).

Din partea facultăţii de educaţie fizică şi sport, salut acest demers al asociaţiei “Dance Conspiracy”, alături de DJTS Dolj şi ISJ Dolj, de a organiza acest simpozion pentru dans, ţinând cont că există foarte multe mentalităţi în acest domeniu. De asemenea, salutăm prezenţa Andreei Duţă, asistent universitar doctorand la UNATC Bucureşti, care a venit să ne pună la punct cu anumite lucruri destul de ambigue în educaţie fizică şi sport legate de dans şi de a ne apropia de latura artistică a dansului.
A declarat lect.univ.dr. Germina Cosma

Vă felicit pentru prezenţa dumneavostră astăzi, aici, este un eveniment cu “E” mare, pentru că este o primă ediţie a unui simpozion de acest fel la Craiova. Vreau să le mulţumesc tuturor partenerilor pentru sprijin şi la anul vom încerca să facem ceva mai amplu.
A spus şi Marius Onofrei, preşedintele Asociaţiei “Dance Conspiracy”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Invitată special, Andreea Duţă, asist. univ. drd. la UNATC Bucureşti, a fost cea care a susţinut în continuare simpozionul şi a adus informaţii şi impresii despre dans aşa cum este el văzut în lumea artei. Acţiunea nu s-a rezumat decât la prelegeri teoretice, ci la finalul acesteia o trupă de fete a asociaţiei organizatoare a susţinut o reprezentaţie de balet şi un moment de dans contemporan, în sala de gimnastică a FEFS Craiova.

spot_img
spot_img

Politica