sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 500.000 de lei

Poliţiştii gorjeni au efectuat, marţi, patru percheziţii domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul prestărilor de servicii, trei persoane fiind suspecte că au prejudiciat statul cu peste 500.000 de lei, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe.
Cele patru percheziţii au avut loc în municipiul Târgu Jiu şi în zona oraşului Târgu Cărbuneşti.

Sunt vizate trei persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul prestărilor de servicii. Din primele cercetări a reieşit faptul că în perioada 2010-2013 cei în cauză au înregistrat în evidenţele contabile ale unei societăţi comerciale cheltuieli nereale în baza mai multor facturi fiscale fictive, emise în numele altor trei societăţi comerciale, ce atestau executarea unor lucrări silvice pe raza judeţelor Gorj, Dolj, Mehedinţi şi Vâlcea, cauzând un prejudiciu statului în valoare de peste 500.000 de lei.
A declarat Lucian Stroe

Persoanele bănuite au fost conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica