sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Motivaţi să rămână pe prima poziţie

După ce au pus stăpânire pe frâiele primei serii a campionatului judeţean de juniori E, puştii de la Junior Craiova luptă să rămână în continuare pe prima poziţie. O primă provocare interesantă şi poate, din prisma locului pe care îl ocupă adversarul în clasament, ceva mai grea, o vor avea sâmbătă, de la ora 14.00, pe terenul „Cantonament”.

„Leuţii” vor da piept încă odată cu formaţia omoloagă a CSU Craiova, care stă în acest moment pe locul trei în clasament, dar la o diferenţă mare de puncte faţă de Junior şi Dinamyk.  În cele două confruntări directe avute până acum în acest sezon, copiii antrenaţi de Cătălin Gârleşteanu s-au impus de fiecare dată, prima oară cu scorul de 2-1 şi a doua oară cu un categoric 3-0. Duelul de sâmbătă va fi al treilea din acest campionat, urmând să se mai susţină o partidă în luna mai, pentru că fiind mai puţine echipe în serie şi dorind să le ofere copiilor oportunitatea de a juca mai mult, regulamentul acestei ediţii a campionatului judeţean de juniori E presupune două tururi şi două retururi. Tehnicianul Cătălin Gârleşteanu speră la un rezultat bun în faţa celor de la CSU, care să îi menţină pe copii în fruntea clasamentului.  

Ne dorim să rămânem aici pentru a avea mai multă linişte şi a putea controla într-un anume fel următoarele partide. Tot timpul meciurile cu CSU au avut o notă specială, ca să spun aşa, pentru că există aceste orgolii între copii, dar sunt nişte orgolii constructive până la urmă, pentru că nu au existat incidente şi cred că nu se va întâmpla nimic nelalocul lui nici în partida de sâmbătă. Copiii sunt motivaţi să câştige, le place să fie pe primul loc şi speră să rămână acolo. Va fi un meci dificil, pentru că echipa adversă ne poate pune probleme, chiar dacă noi în acest sezon am fost tot timpul peste ei. Sperăm ca suporterii Universităţii să ne fie şi acum alături şi să îi încurajeze pe copii, ei simt sprijinul galeriei şi îi ajută foarte mult.
A declarat Cătălin Gârleşteanu, antrenorul Junior Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica