duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Înfruntă kosovarii, pentru semifinale

Echipa masculină de baschet SCM “U” Craiova este foarte aproape să se califice în semifinalele Ligii Balcanice. Dacă vor trece de kosovarii de la Prishtina, vor ajunge în primele patru formaţii. Chiar dacă în campionat, evoluţia alb-albaştrilor a fost sub aşteptări, în competiţia europeană, sportivii noştri pot realiza o performanţă importantă.

Prishtina se anunţă un adversar dificil, însă în acest sezon, elevii pregătiţi de Andelko Mandic au trecut de Kosovari, în Bănie, cu un incredibil 101-82, după ce în Kosovo pierduseră cu 92-76. Şi în sezonul trecut cele două echipe s-au întâlnit. Şi-au împărţit şi atunci punctele, însă ambele impunându-se în deplasare: Prishtina s-a impus cu 86-85, la Craiova, iar SCM a triumfat cu 83-72, în Kosovo.

Partida se anunţă foarte echilibrată, însă alb-albaştri au şanse să îi depăşească pe kosovari, mai ales că au un moral bun după succesul din etapa precedentă din campionat, printr-un coş de trei puncte reuşit în ultima secundă.
Aceasta va fi prima partidă din Sala Polivalentă, după ce s-a terminat concursul Eurovision. Reamintim că în ultimele două săptămâni nu s-au putut programa partide în cea mai importantă sală din Oltenia.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica