duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doar şase jucători au punctat pentru Podari

Cu un debut dezamăgitor de campionat, podărenii n-au strălucit în nicio direcţie. În cele 13 etape susţinute în această toamnă, echipa doljeană a izbutit să înscrie doar de zece ori, cel mai bun marcator al formaţiei fiind Cristi Niculescu, cu patru reuşite în cont. În primele patru partide, CS Podari a luat bătaie pe bandă rulantă, nereuşind să adune nici măcar un punct, însă, cu excepţia înfrângerii din etapa inaugurală, în faţa lui FCM Târgovişte, podărenii au marcat de fiecare dată. În prima deplasare a campionatului, la Urban Titu, doljenii au fost învinşi cu scorul de 2-1, marcatorul podărenilor fiind Murgan. În următoarele două partide, formaţia pregătită acum de Bon a suferit încă două eşecuri, unul usturător pe teren propriu cu Afumaţi, scor 1-4, în care golul de onoare pentru gazde a fost înscris de golgheterul echipei, Niculescu, iar altul la Atletic Bradu, la o diferenţă firavă, scor 2-1, marcatorul CS Podari fiind tot Niculescu. A cincea rundă a fost cu noroc, aducând primul punct în tabăra podăreană, după remiza albă scoasă pe teren propriu cu Vişina Nouă.

Echipa din apropierea Craiovei nu a reuşit însă să se menţină pe o linie ascendentă, în etapa imediat următoare cedând în Trivale cu scorul de 2-1, autorul golului doljean fiind acelaşi Niculescu. Într-un sfârşit, runda a şaptea a spart gheaţa pentru trupa din Podari, care a obţinut prima victorie din acest sezon în compania grupării secunde a Concordiei Chiajna. Autorii succesului au fost Niculescu şi D. Preda, ultimul nemaifăcând parte din lotul podărenilor. Chiar şi victoria adjudecată în faţa ilfovenilor nu a fost dublată cu un rezultat pozitiv în etapa imediat următoare. Podărenii au suferit încă un eşec dureros la satelitul Astrei Giurgiu, care s-a distrat practic cu echipa doljeană, învingând-o la patru lungimi diferenţă. Răduţ a înscris apoi în partida de „acasă” cu Sporting Roşiori pentru a doua remiză a trupei din Podari, însă încă un rezultat negativ a apărut în deplasarea de la Ştefăneşti. În urma unui joc în care arbitrii au intervenit mai mult decât trebuia în derularea ostilităţilor, CS Podari, proaspăt preluată de Dragoş Bon, a fost înfrântă la limită, cu scorul de 2-1, golul doljenilor fiind semnat de N. Nicolae.

Finalul de campanie de toamnă a fost ceva mai luminos, cu două victorii trecute în contul podărenilor. Ambele succese au fost obţinute „italieneşte”, cu scorul de 1-0. Pe teren propriu, CS Podari s-a impus în faţa lui Inter Clinceni, prin reuşita lui Dragomir, iar „afară” elevii lui Bon au răpus o formaţie redutabilă a seriei, Dinicu Golescu Câmpulung, marcatorul golului victorios fiind N. Nicolae, care a transformat de la punctul cu var. Astfel, formaţia din Podari iernează pe poziţia a 13-a a clasamentului seriei a III-a, cu un total de 11 puncte, obţinut în urma celor trei victorii şi două remize acumulate. Nici la nivelul golaverajului, podărenii nu prezintă o situaţie mai îmbucurătoare, ei având un golaveraj negativ, cu doar zece goluri la activ şi 20 de goluri la pasiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica