joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Leuţii» i-au luat bronzul lui «Moş Crăciun»

E chipa de juniori pregătită de Cătălin Gârleşteanu a încheiat anul cu o evoluţie mulţumitoare la un turneu amical organizat cu prilejul sărbătorii de Crăciun. Sala de Sport din localitatea argeşeană Bradu a găzduit, în decursul zilei de luni, Cupa „Moş Crăciun”, competiţie organizată de Academia „Dani Coman” Piteşti şi DJTS Argeş pentru formaţiile cu copii născuţi după anul 2004. Întrecerea a reunit şase echipe, printre care şi două grupări din Bănie, Junior Craiova şi Dinamyk Craiova. Dacă pentru „dinamici” rezultatele nu au strălucit, aceştia poziţionându-se la finalul turneului pe ultimul loc, lucrurile au decurs destul de bine pentru juniorii cu leul pe piept.


„Leuţii” au înregistrat două victorii, o remiză şi două înfrângeri, bilanţ ce le-a adus un meritat loc trei. În jocul de debut, Junior Craiova a fost învinsă de către echipa organizatoare, Academia „Dani Coman”, la scor de neprezentare. Craiovenii n-au putut să scoată mai mult nici din meciul secund, când au întâlnit cealaltă echipă a Piteştiului, Academica, fiind din nou răpusă, de data aceasta la două goluri diferenţă. „Derbiul” craiovean cu Dinamyk a adus primul punct pentru echipa lui Gârleşteanu, iar în următoarele două jocuri „leuţii” s-au descătuşat, obţinând două victorii categorice, în faţa CSM Râmnicu-Vâlcea şi ACS Tâmpa, ambele cu scorul de 3-1. Marcatorii juniorilor craioveni au fost Liviu Bărbulescu(3), Mario Răduţ(1) şi Eduard Domnu(1), al şaselea gol sosind în urma unui autogol.


„Cum am spus şi înainte de turneu, nu ne-a interesant în mod special locul ocupat sau rezultatele obţinute. Am vrut să avem o evoluţie bună, să ne dezvoltăm calităţile într-un joc mai rapid, cu spaţii mai mici de lucru, şi eu cred că ne-am îndeplinit ceea ce ne-am propus. Am încheiat astfel anul competiţional, aşteptăm să ne reluăm pregătirea din ianuarie şi să ne întărim pentru returul campionatului, pentru că ne dorim să ne calificăm mai departe la faza naţională.”, a declarat Cătălin Gârleşteanu, antrenorul Junior Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

REZULTATE JUNIOR CRAIOVA

Academia „Dani Coman” Piteşti – Junior Craiova 3-0
Academica Piteşti – Junior Craiova 2-0
Junior Craiova – Dinamyk Craiova 0-0
CSM Râmnicu Vâlcea – Junior Craiova 1-3
Junior Craiova – ACS Tâmpa 3-1


CLASAMENT CUPA „MOŞ CRĂCIUN”


1. Academia „Dani Coman” Piteşti
2. Academica Piteşti
3. Junior Craiova
4. ACS Tâmpa
5. CSM Râmnicu Vâlcea
6. Dinamyk Craiova
 

Politica