sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mişcări de trupe la CS Podari

După o toamnă nu foarte prosperă pe lan fotbalistic pentru CS Podari, au venit şi modificări la nivelul lotului. Dragoş Bon a decis o curăţenie de iarnă, în urma căreia opt dintre jucătorii ce au evoluat în prima partea a sezonului pentru echipa din Podari au părăsit gruparea doljeană. 
Despărţirile au avut loc imediat după încheierea stagiunii de toamnă, luându-se hotărârea ca Cristi Preda, Orban, Dorin Preda, Stoian, Luncan, Crângoiu, Segărceanu şi brazilianul Moises să “rupă” înţelegerile cu formaţia doljeană. În schimb, la capitolul transferuri, doi jucători de la ACSVM Craiova au ajuns în tabăra podăreană. 
 
Doi jucători de la Işalniţa s-au transferat la Podari 
 
Este vorba despre fundaşul Alex Mirescu şi atacantul Bogdan Chirea, jucători care au semnat cu CS Podari şi vor evolua din iarnă pentru gruparea pregătită de Dragoş Bon. Pe lângă cei doi, 
Bon a pus ochii pe încă doi jucători de la Işalniţa, Lucian Scarlat şi Irinel Chircan, care se află în negocieri cu formaţia din Podari. 
Alţi fotbalişti ce poartă tratative cu formaţia pregătită de Bon sunt Claudiu Ştefan (ex – Juventus Bucureşti) şi Olivian Surugiu – ultima dată la UTA Arad. 
 
Da, este adevărat, ne-am despărţit de mai mulţi jucători, în privinţa anumitor jucători decizia a fost luată înainte de ultima etapă, iar în privinţa altora ne-am hotărât acum. Au fost decizii strict luate de mine, îmi doresc să formăm un lot competitiv, echilibrat pe toate posturile, de 22-23 de jucători până la reluarea campionatului, deşi de preferat ar fi ca în momentul plecării în cantonement, în jurul datei de nouă februarie, lotul să fie definit în cea mai mare măsură. Au venit sigur doi jucători, Mirescu şi Chirea, de la ACSVM Craiova, dar în acelaşi timp ne aflăm în discuţii şi cu alţi fotbalişti, pe care eu mi-i doresc la echipă. De altfel, a revenit şi Murgan, un jucător cu experienţă.
A declarat Dragoş Bon, antrenorul CS Podari
 
Săceanu şi Nicolae, doriţi în continuare de Bon 
 
Tehnicianul a mai adus lămuriri şi cu privire la starea lui Săceanu şi lui Jackie Nicolae, fotbalişti ce au fost împrumutaţi de la Universitatea Craiova, dar ale căror contracte cu formaţia din Podari s-ar încheia în această iarnă. 
 
Săceanu şi Jackie Nicolae sunt jucători pe care îi doresc în continuare la echipă, nu se pune problema să ne despărţim de ei. Contractele lor vor fi renegociate şi eu sper că se va ajunge la un acord cât mai repede, pentru că avem nevoie de aceşti jucători pentru sezonul de primăvară.
A precizat Bon 
 
În altă ordine de idei, jucătorii, împreună cu staff-ul administrativ şi tehnic de la CS Podari, s-au reunit joi dimineaţa la Primăria din localitate, unde au discutat cu edilul Constantin Gheorghiţă şi au fost colindaţi de către un grup de copii, primind în acelaşi timp şi ultimele remuneraţii financiare din acest an din partea oficialilor clubului, fiind astfel la zi cu plata salariilor. 
 
Jucătorii prezenţi au fost: Mecea, Nedelcovici, Ciocioană, Ciocârlă, Dina, Dreşcă, Stănia, Dragomir, Răduţ, Murgan, Ionuţ Stoica, Alex Stoica, Jackie Nicolae, Săceanu, Bogdan Chirea, Alex Mirescu, dar au stat la aceeaşi masă şi fotbalişti pe care gruparea din Podari îi are în vedere şi se află în negocieri, precum Claudiu Ştefan(ex – Juventus Bucureşti), Lucian Scarlat(ACSVM Craiova) şi Olivian Surugiu. 
 
Cu această ocazie elevii lui Bon au intrat oficial în vacanţă, iar reunirea este programată pentru 15 ianuarie. 
Vizita medicală va avea loc o zi mai târziu, după care vor continua pregătirile pe plan local până pe data de 9 februarie, perioadă în care elevii lui Bon vor pleca într-un cantonament în Serbia, la Kladovo. 

Politica