vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alin Pavel va fi operat de hernie de disc

Mijlocaşul la închidere a lui FC Olt, Alin Pavel, a primit veşti proaste în urma controalelor medicale, fiind diagnosticat cu hernie lombară de disc, un traumatism ce necesită o perioadă destul de lungă de recuperare. Analiza medicală a survenit după ce acesta a acuzat dureri lombare, neputând fi apt la efort.


Doctorii i-au pus pe „tavă” slătineanului două căi de salvare: una bazată pe tratament medicamentos, iar alta bazată pe intervenţia chirurgicală, a doua fiind susţinută mai puternic de către medici. În cele din urmă, Alin Pavel a ascultat de sfatul doctorilor şi a ales să se opereze pentru a grăbi procesele de recuperare, unele mai lungi dacă ar fi urmat calea fără cuţit.

Până la urmă o să mă operez, sper să reuşesc să mă programez cât mai repede. Din discuţiile pe care le-am avut cu medicul, recuperarea va dura undeva la trei luni. Acum depinde de organism, eu sper să mă refac cât mai repede. Dacă urmam un tratament medicamentos, ar fi însemnat o perioadă mai lungă de recuperare. În plus, nu aveam certitudinea că problemele medicale nu vor recidiva. De aceea, am considerat că soluţia cea mai bună este intervenţia chirurgicală.
A declarat mijlocaşul lui FC Olt Slatina, pentru gazetanoua.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă totul va decurge conform aşteptărilor, fotbalistul grupării oltene va putea reveni la antrenamente în primăvară.

Politica