sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trupa lui Bon, mai încrezătoare

Chiar dacă lucrurile nu sunt în totalitate roz, victoria cu Inter Clinceni, din ultima etapă, a adus câteva grame de fericire în tabăra condusă de Dragoş Bon. Sezonul dezastruos făcut până acum de CS Podari poate fi salvat printr-un final prosper de tur şi un retur de campionat, în care elevii lui Bon să uite noţiunea de înfrângere. Doar opt puncte în urma celor 11 etape jucate, reprezintă, într-adevăr, o criză ce creează presiune pe umerii jucătorilor, dar şi a tehncianului. La acest capitol, echipa doljeană a fost pregătită de trei antrenori diferiţi în această toamnă, începând sezonul cu Victor Naicu, evoluând câteva etape cu Ionel Luţă la timonă, iar acum încheind turul cu Dragoş Bon în poziţia de lider al băncii tehnice.


Un aspect nefast pentru jocul echipei, de unde şi oscilaţiile apărute în rezultatele înregistrate, deoarece fiecare tehnician îşi impune propriul stil de joc, propria concepţie asupra fotbalului, iar acest lucru necesită schimbări în sistemul de organizare a echipei, modul cum jucătorii sunt puşi să privească jocul de fotbal. Prima victorie din acest sezon a venit în mandatul lui Luţă, una surprinzătoare, obţinută împotriva “satelitului” Concordiei Chiajna, echipă cu gânduri de promovare. Următoarea izbândă a sosit abia peste trei etape, cu un alt tehnician aflat la frâiele echipei, Dragoş Bon, ce pare să fi găsit cel mai repede cheia succesului. Sâmbătă, CS Podari se va deplasa la Câmpulung, pentru a disputa jocul din etapa cu numărul 12, penultima din prima parte a sezonului, iar Bon nu se gândeşte la o eventuală înfrângere, fiind încrezător că echipa sa poate scoate un rezultat bun.

Ne aştepată o deplasare dificilă, întâlnim sâmbătă o echipă care s-a clasat mai mereu în partea superioară a clasamentului, dar îmi doresc să aducem puncte şi în meciurile din deplasare. Bineînţeles, victoria cu Inter Clinceni, din ultima etapă, ne motivează, succesele, în general, îţi dau moral, iar noi sperăm să legăm un rezultat bun şi în jocul de la Câmpulung. Băieţii sunt motivaţi, răspund bine cerinţelor mele, s-au pregătit bine în aceste zile, îşi doresc să scoată echipa din subsolul clasamentului şi sper să o dovedească în ultimele două partide din tur. Va urma perioada de pregătire de iarnă, unde vom strânge rândurile şi vom căuta cea mai bună soluţie pentru un retur, care să compenseze cele întâmplate în toamnă, pentru că această echipă are un lot valoros şi nu merită să fie pe ultimele locuri.
A declarat Dragoş Bon, pentru «Ediţie Specială»

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica