sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Asfaltarea a început cu Piaţa Centrală

Reprezentanţii firmei Delta ACM 93, câştigătoarea licitaţiei pentru asfaltarea străzilor din municipiu, au început de ieri lucrările. Una dintre principalele ţinte a fost Piaţa Centrală, iar în funcţie de modul în care va evolua vremea, se vor reface mai multe străzi din Bănie.
Purtătorul de cuvânt al SC Pieţe Craiova SRL, Adrian Dinu, a salutat iniţiativa primăriei.

Ne bucurăm că Primăria Craiova a decis ca pieţele din municipiu să fie primele pe lista zonelor unde se fac asfaltări. Angajaţii SC Pieţe le-au dat tot concursul în acest sens celor de la Delta ACM. Astfel, pentru a le permite muncitorilor să îşi desfăşoare activitatea în Piaţa Centrală, o parte dintre comercianţii aflaţi în zona intrărilor dinspre străzile Fraţii Goleşti şi Nicolae Bălcescu au fost mutaţi către interiorul Pieţei Centrale, chiar şi în parcarea dinspre strada Vasile Alecsandri. De exemplu, comercianţii cu varză erau într-o zonă lângă strada Fraţii Goleşti şi i-am mutat în zona parcării dinspre strada Vasile Alecsandri.
A spus Adrian Dinu, pentru Ediţie Specială

Lucrările vor continua şi în următoarele zile, însă nu se ştie dacă vor fi asfaltate şi alte pieţe din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel de relocări ar mai putea fi dispuse şi în zilele următoare, în aşa fel încât asfaltatorii să-şi poată desfăşura activitatea, dar şi comercianţii să aibă posibilitatea de a-şi desface produsele. Atât comercianţii, cât şi cetăţenii care-şi fac cumpărăturile în Piaţa Centrală au înţeles că trebuie să accepte pentru câteva zile disconfortul creat de aceste lucrări, pentru a obţine, până la urmă, o îmbunătăţire a condiţiilor în care se desfăşoară activitatea comercială în Piaţa Centrală. Nu ştiu dacă vor fi asfaltate şi celelalte pieţe, totul depinde de Primăria Craiova.
A mai afirmat Adrian Dinu

Reamintim că Primăria Craiova a câştigat procesul la Curtea de Apel Craiova, după ce reprezentanţii a trei firme au contestat în instanţă câştigătorul licitaţiei.
În această lună, ar trebui să se facă recepţia la strada „Caracal”, urmând ca strada „Toamnei” să fie finisată până în primăvara anului viitor.
După terminarea lucrărilor la Piaţa Centrală, vor fi asfaltate anumite străzi din cartierele de la periferie. 

Politica