duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliştii din Bănie n-au rezistat în Kosovo

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a pierdut jocul Sigal Prishtina, din Kosovo, fiind învinsă cu scorul de 92-76 (pe sfertuei 22-25, 26-17, 20-21, 24-13).Alb-albaştrii au început bine partida şi după primul sfert aveau un avans de trei puncte.

În manşa secundă gazdele au revenit, prelunând conducerea cu şase puncte la pauză. După reluare, prestaţia bună a baschetbaliştilor din Bănie a continuat, reducând din diferenţă cu un punct, însă în ultimul act, kosovarii au evoluat mai bine şi s-au impus fără emoţii.

Pentru formaţia din Bănie au evoluat următorii jucători: Bozovic (22 puncte), Vucurovic (18), Otovic (7), Bureau (12), Santa (7). Pe parcursul partidei au mai intrat: D. Andrei (10), Petrişor, Damian, Ciotlăuş şi Corneanu.
La finalul partidei, jucătorul SCM „U” Craiova, Szabolcs Santa, s-a arătat dezamăgit de eşecul în faţa echipei din Kosovo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sigal Prishtina este o echipă bună, însă noi nu am avut o prestaţie pe măsura aşteptărilor. Am avut probleme în defensivă din cauza faptului că nu am respectat ceea ce ne-a spus antrenorul la vestiar. În plus, ne-au lipsit şi anumiţi jucători şi acest lucru s-a văzut în evoluţia noastră.
A afirmat Santa

Kosovarii, mulţumiţi de rezultat

În schimb, tehnicianul gazdelor a felicitat echipa din Bănie.

SCM este o echipă bună, care ne-a pus probleme în prima repriză. După pauză am schimbat stilul de joc şi ne-am impus fără probleme. După aspectul partidei, cred că am meritat victoria.
A punctat antrenorul echipei Sigal Prishtina, Sabit Hadzic

SCM „U” Craiova va disputa următorul meci în Liga Balcanică pe 11 noiembrie, în deplasare cu KK Mornar (Muntenegru).
Până atunci, alb-albaştrii vor susţine două partide în Liga Naţională. Prima dintre ele va fi luni, în Sala Polivalentă, cu BCM „U” Piteşti, iar a doua va fi pe 8 noiembrie în deplasare, cu BC Timişoara.
După două meciuri susţinute în Liga Balcanică, elevii lui Andelko Mandic au înregistrat două eşecuri.

Politica