duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Intervenţii din weekend ale pompierilor mehedinţeni

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, pentru înlăturarea pericolului de producere a două situaţii de urgenţă, dar şi pentru asigurarea unui răspuns operativ, la nevoie, pe timpul desfăşurării activităţilor cultural-artistice dedicate Festivalului „Toamna Severineană”. Paramedicii SMURD au intervenit pentru acordarea primului-ajutor medical şi transportarea la spital, a unui număr de 17 persoane cu probleme medicale.

Vineri, 03 octombrie a.c., la ora, 17.16, două echipaje de pompieri, din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, în localitatea Ostrovul Corbului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Incendiul a cuprins cca. 3 tone plante furajere şi a fost stins de pompieri după aproximativ o oră. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic produs de  fumatul în locuri  nepermise. Duminică, 05 octombrie a.c., la ora 01.27, un echipaj de pompieri, din cadrul Detaşamentului Orşova, a intervenit, cu o autospecială cu apă şi spumă, în municipiul Orşova, pentru înlăturarea pericolului de producere a unei explozii. Pompierii s-au deplasat într-un apartament, situat pe str. Primăverii, nr. 4, unde au constatat că robinetul unei butelii cu GPL, era blocat în poziţie deschisă. S-a intervenit pentru ventilarea naturală a apartamentului. D

uminică, 05 octombrie a.c., la ora 11.10, un echipaj de pompieri, din cadrul Detaşamentului   Drobeta Turnu Severin, a intervenit, cu o autospecială de intervenţie, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la un autoturism, parcat pe strada Cireşoia nr.8, ce prezenta scăpări de gaze de la butelia cu GPL din portbagaj.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica