marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Fenomenul EDM” promovat in Romania

EDM Romania este prima platforma romaneasca, website/media, care se adreseaza fanilor muzicii electronice din tara si de peste hotare. Putem vorbi despre faptul ca, la nivel international, EDM (Electronic Dance Music) a devenit un adevarat fenomen social, reprezentand practic, un mod de viata pentru foarte multi tineri. Este absolut remarcabil ca, in acest moment, muzica electronica si mari producatori / dj se identifica, cu cea mai rapidă creștere de popularitate influentand, din plin, la nivel global, intreaga evolutie a muzicii dance.

EDM Romania isi propune sa ofere cele mai importante stiri despre lumea producătorilor, artiștilor, managerilor, DJ-ilor, label-urilor, festivalurilor și multe altele. Pentru ca in Romania n-a existat, pana la aceasta data, o preocupare reala de prezentare a unui asemenea concept, am considerat ca este de datoria noastra sa realizam un astfel de website.

EDM Romania se doreste a fi un site la dispozitia cititorilor, printr-un sistem interactiv online, aducand la cunostinta acestora informatii despre evenimente, lansari ori noutati din domeniu, precum si productii muzicale de top.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Am ales EDM ROMANIA, pentru ca avem de-a face cu o piata muzicala lipsita de consistenta muzicii electronice, obiectivul nostru fiind acela de a deschide noi orizonturi, in acest sens, mai ales ca am devenit primii producatori / dj romani semnati de celebra casa de discuri Spinnin’ Records. Ne face placere sa impartasim pasiunea noastra dintotdeauna, pentru muzica electronica tuturor acelora care sunt interesati, fapt care ne aduce o mare satisfactie.” – Fondatorii proiectului EDM Romania ( Pascovski V. , Mihai Dragu, Robert Alexandru Pica )

Politica