luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vitezomanii în vizorul poliţiştilor

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză precum şi pentru conştientizarea acestora şi a pasagerilor cu privire la importanţa purtării centurii de siguranţă.

Poliţiştii rutieri au constatat 117 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 11280 lei, dintre care 38 sanţiuni pentru viteză, iar alte 43 amenzi au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranţă.
De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere.

Acţiunile poliţiştilor continuă

Policlinica Buna Vestire Craiova

În noaptea de 14/15.08.2014, în judeţul Dolj, a fost organizată şi executată o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, urmărindu-se şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Aproximativ 250 poliţişti de la formaţiunile de ordine publică; investigaţii criminale, poliţie rutieră, luptători S.A.S. şi jandarmi au acţionat în cadrul raziei, fiind astfel instituite şi 36 filtre rutiere pe principalele artere din Craiova dar şi pe drumurile naţionale şi europene. În peste 150 baruri, cluburi şi discoteci au fost efectuate verificări şi controale, precum şi la 500 autovehicule, iar aproximativ 1000 de persoane au fost legitimate.

Oamenii legii au constatat şi întocmit 15 dosare penale, totodată fiind aplicate şi 191 sancţiuni contravenţionale de aproximativ  90.090  lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere reţinute şi retrase 8 certificate de înmatriculare.

IPJ Dolj

Politica