duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Start cu Işalniţa, pe «Municipalul» severinean

Deşi oficialii de la Valea Copcii îşi doreau ca Minerul să nu evolueze în runda inaugurală a turului, ţintarul a stabilit ca nou-promovata de la Mehedinţi să stea tocmai în ultima etapă a seriei a IV-a, din care fac parte doar 13 participante.
Astfel, pe 29 august, de la ora 18, pe Stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, echipa antrenată de Cristian Boboescu va întâlni  CS Işalniţa, după care va juca în deplasare cu Pandurii II Târgu Jiu.

Având conturile goale, Minerul speră să-şi amâne primul joc şi să debuteze direct în etapa a II-a, cu meciul de pe terenul sintetic din Târgu Jiu. Motivul e legat, în principal, de faptul că echipa nu are momentan resurse pentru a plăti cheltuielile de organizare a unui joc de pe propriul teren, iar Consiliul Judeţean Mehedinţi a anunţat că va vira primii bani, promişi în momentul asocierii, de-abia la începutul lunii septembrie.

Am solicitat să stăm în prima etapă, fiindcă avem momentan ceva probleme organizatorice şi avem nevoie de timp în plus, dar nu s-a putut, fiindcă am avut numărul 10 la extragerea din urmă şi, conform Tabelei Berger, am picat cu numărul 5, care i-a revenit echipei din Işalniţa. Noutatea acestui sezon din Liga a III-a o reprezintă faptul că etapele se vor disputa sâmbăta, dar, la cerere, se poate juca şi vinerea, aşa cum vom solicita şi noi să disputăm meciurile de acasă. Intermediare nu vor fi în tur.
A spus directorul executiv Florin Udrea, singurul reprezentant al Minerului Mehedinţi la tragerea la sorţi de ieri, de la sediul FRF

Policlinica Buna Vestire Craiova

În prima parte a sezonului, echipa sa va avea de disputat 6 meciuri acasă şi tot atâtea în deplasare, dintre care două consecutive, în etapele 6 şi 7, programate pe 3/4, respectiv 10/11 octombrie, când oltenii vor juca la Lugoj, iar la o săptămână se vor deplasa la Arad, pentru meciul cu nou-promovata UTA „Bătrâna Doamnă”.
Altfel, astăzi, de la ora 18, pe Stadionul Termo din Dr. Tr. Severin, Minerul are stabilit un amical cu divizionara D mehedinţeană Pandurii Cerneţi.

––-

Programul turului (29/30 august – 21/22 noiembrie)
1. Minerul Mehedinţi – CS Işalniţa
2. Pandurii II Târgu Jiu – Minerul Mehedinţi
3. Minerul Mehedinţi – Naţional Sebiş
4. CSO Filiaşi – Minerul Mehedinţi
5. Minerul Mehedinţi – Millenium Giarmata
6. Vulturii Lugoj – Minerul Mehedinţi
7. UTA „Bătrâna Doamnă” Arad – Minerul Mehedinţi
8. Minerul Mehedinţi – Minerul Motru
9. Ştiinţa Turceni – Minerul Mehedinţi
10. Minerul Mehedinţi – CS Ineu
11. CS Becicherecu Mic – Minerul Mehedinţi
12. Minerul Mehedinţi – FC Hunedoara
13. Minerul – stă

spot_img
spot_img

Politica