sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal între doi piraţi ai şoselelor, la Severin

Un bărbat a ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, luni dimineaţa, după ce a fost rănit în urma unei altercaţii care s-a produs între mai mulţi taximetrişti pirat, în zona Pieţei Mircea din municipiu. Scandalul s-a produs după ce victima şi un alt şofer care practică taximetria pirat au încercat să-şi plătească poliţe mai vechi, legate de clienţii pe care îi transportă.

Iniţial, cei doi s-au urmărit pe străzile din Drobeta Turnu Severin, după care, pe strada Doctor Saidac, doi s-au oprit, iar agresorul a spart geamurile maşinii victimei cu o bâtă de baseball. Ulterior, bărbatul care a încercat să-l oprească pe agresor şi să-şi salveze autoturismul de ploaia de lovituri, a căzut el victima furiei individului care i-a aplicat mai multe lovituri.

În cele din urmă, la faţa locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, care l-a transportat pe bărbatul rănit la Spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii au deschis o anchetă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan, bărbatul în vârstă de 44 de ani i-a spart geamul din stânga al autoturismului unui şofer în vârstă de 56 de ani, în zona străzii Doctor Saidac, urmând să se stabilească dacă victima care a ajuns la spital a fost rănită de cioburile geamului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Scandalul între cei doi bărbaţi se pare că ar fi unul mai vechi, de aproximativ doi ani, din spusele poliţiştilor care vor cereceta cazul în măsura în care victima va depune plângere.

În zona străzii Lazăr din Drobeta Turnu Severin sunt mai multe maşini private care practică taximetria la negru pe ruta Drobeta Turnu Severin – Cerneţi.

Politica