vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Mister slam-dunk” a revenit la antrenamente

Cu o săptămână întârziere faţă de colegii săi, a revenit la Sport Club Municipal Craiova spectaculosul Travis Bureau. Preferatul publicului în sezonul trecut, Travis şi-a prelungit cu încă un an înţelegerea cu clubul craiovean urmând să mai asigure un sezon spectacolul sportiv din Polivalentă. Bureau a participat ieri la şedinţele de pregătire programate de Mandic un alt mare întors în tabăra craioveană.

“Este prezent la antrenament acum şi Tavis Bureau. Au fost ceva probleme cu biletul de avion dar s-au rezolvat. Pot spune că acum avem formula completă de jucători străini. Nu a fost uşor să continuăm înţelegerea cu Travis pentru că a fost unul dintre cei mai curtaţi jucători în pauza competiţională. Cred că jumătate din echipele din campionat l-au curtat dar a avut oferte şi din alte ţări. A contat foarte mult ce şi-a dorit el, iar Travis a vrut să revină la Craiova. A avut oferte financiare mai bune, dar până la urmă este în lotul pe care Andelko va conta pentru sezonul viitor”, a declarat, ieri, pentru “Ediţie Specială”, managerul echipei, Marius Toma.

Joi, întâlnire cu publicul

Policlinica Buna Vestire Craiova

La revenirea în Polivalentă, Bureau a rămas plăcut surprins de noii colegi şi consideră că va fi un sezon în care SCM “U” va avea din nou un cuvânt de spus în campionatul intern.

“Sunt bucuros că am revenit în oraşul care în ultimii doi ani mi-a fost casă. Alături de colegi şi de publicul din Polivalentă sper să depăşim toate aşteptările pentru a face să se vorbească iarăşi frumos de Craiova. O să fie un campionat greu dar vrem să avem rezultate şi să facem spectacol”, a declarat Travis Bureau.

Altfel, clubul a pregătit o surpriză fanilor. Joi, de la ora 19.30, publicul va avea acces la antrenamentul echipei de baschet la Sala Polivalentă. Fanii sunt invitaţi să ia parte la şedinţa de pregătire condusă de Andelko Mandic, pentru a cunoaşte mai bine jucătorii.

Politica