duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Test cu Poli, pentru mehedinţeni

Nou-promovata Minerul Mehedinţi dispută în această după-amiază cel mai important amical al verii. De la ora 18, pe Stadionul Termo, oltenii vor juca cu fosta prim-divizionară Poli Timişoara, iar sâmbătă dimineaţa, pe acelaşi teren, vor întâlni CSO Filiaşi.
Până în prezent, echipa lui Boboescu a disputat un singur test, în urmă cu 10 zile, în deplasare, cu Minerul Motru (0-0), iar la mijlocul săptămânii viitoare ar putea avea ca adversar o divizionară secundă din Serbia.

Iniţial, miercuri (n.r. astăzi) ar fi trebuit să jucăm cu FC Caransebeş, dar Poli Timişoara e în cantonament la Băile Herculane şi ne-am înţeles să disputăm cu ei acest amical. Ne-am fi dorit să avem mai multe jocuri de verificare până la această dată, dar din cauza vremii nu am putut disputa decât un test, la Motru. Cu Pandurii II nu s-a putut juca decât 10 minute, din cauza furtunii care a inundat suprafaţa de joc de la Termo, iar următoarele jocuri pe care le programasem cu Işalniţa şi CSU II Craiova le-am amânat tot din cauza terenurilor impracticabile. Practic, amicalele cu Poli Timişoara şi Filiaşi vor fi primele pe care le susţinem la Severin. La mijlocul săptămânii viitoare s-ar putea să disputăm un joc şi cu o echipă din liga secundă a Serbiei. Ei doreau să jucăm în această sâmbătă, dar deja perfectasem deja jocul cu Filiaşul.
A spus directorul sportiv al Minerului, Gheorghe Doinea

La sfârşitul săptămânii viitoare, nou-promovata în Liga a III-a va pleca în cantonament la Donji Milanovac, localitate aflată pe malul sârbesc al Dunării, la 75 km de Drobeta – Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica