sâmbătă, mai 11, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gavrilă: «În sezonul viitor nu se mai pune problema de retrogradare»

Problemele de efectiv pe care le-a suferit ACSV Municipal, de acum înainte CS Metropolitan Işalniţa, în returul sezonului trecut au făcut ca planurile puse pe masă înainte de pauza de iarnă să fie risipite fără drept de apel. Practic, începând din luna martie şi până la ultima etapă din campionat, gruparea din apropierea Craiovei nu a mai emis pretenţii la un loc superior în clasament, zbătându-se în zona fierbinte a retrogradării.

Ceea ce s-a şi întâmplat, din punct de vedere sportiv. Însă, “salvarea” a venit din partea “defunctelor” Ligii a III-a care fie s-au desfiinţat, fie s-au retras din campionat şi au lăsat multe locuri vacante, astfel că în sezonul trecut aproape nimeni nu a retrogradat, iar echipele ce ar fi trebuit să cadă în liga judeţeană s-au putut reînscrie în competiţia ultimului eşalon naţional.
Fapt valabil şi pentru echipa din Işalniţa care a decis să rămână în Liga a III-a şi se vrea mai puternică faţă de stagiunea precedentă. S-au realizat câteva ajustări la mecanismele lotulului, în direcţia valorii şi a numărului, iar în aceste momente se lucrează pentru bazele fizice şi tehnico-tactice.
 Elevii lui Gavrilă sunt plecaţi de duminică în cantonament la Govora, unde vor poposi timp de o săptămână, iar la întoarcere vor susţine o serie de jocuri amicale care să consolideze conexiunile dintre compartimente.

Duminică seara am ajuns la Govora şi suntem gata să ne încărcăm bateriile. Vremea nu ne prea ajută, dar sper să ne descurcăm. A plouat destul de rău aici şi este greu să găseşti un teren bun pentru antrenament. Ne vom axa în principal pe pregătirea fizică, însă nu vom neglija partea tehnico-tactică. Vom efectua două antrenamente pe zi, primul pentru lucrul fizic, iar al doilea va fi cu mingea. Avem nevoie de o pregătire temeinică, nu mai dorim ca în sezonul viitor să ne facem griji pentru retrogradare şi sunt convins că nu vom mai întâmpina probleme de acest gen. Avem în acest moment un lot valoros, echilibrat numeric, mult mai puternic faţă de returul sezonului trecut. Avem motive să credem şi să sperăm că vom face un viitor campionat bun, vom încerca să terminăm pe un loc cât mai în faţă.
Alin Gavrilă, antrenorul formaţiei din Işalniţa, pentru “Ediţie Specială”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victorie lejeră cu puştii pandurilor

Înainte de plecarea în cantonament, işelniţenii au disputat un joc amical în compania satelitului Pandurilor, sâmbătă pe teren propriu. Elevii lui Gavrilă au făcut un meci bun şi i-au înghenuncheat pe tinerii panduri, la un scor de forfait. Chirea, Lucian Scarlat şi Robert Stancu au semnat victoria în amicalul de sâmbătă pentru trupa lui Gavrilă.

A fost un test foarte reuşit, am dominat meciul. Pentru început ne-am prezentat bine, avem speranţe pentru viitor, dar trebuie să ne punem la punct cu anumite capitole.
A afirmat tehncianul referitor la partida amicală împotriva celor din Târgu-Jiu

Lotul deplasat de Işalniţa la Govora cuprinde 21 de jucători: portari – Alex Firulescu, Alex Vişan, Cătălin Popescu; jucători de câmp – Mihai Chiriţă, Leonard Năstase, Cătălin Ţenovici, Ionuţ Ţucă, Adrian Mitroi, Ovidiu Grigore, Daniel Mihai, Lucian Scarlat, Constantin Scarlat, Marius Popa, Alex Varia, Marian Niţă, Răzvan Istudor, Mario Sârmon, Cătălin Nuţă, Alex Gârloi, Robert Stancu, Albert Geovanotti.

Politica