duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ponta se lansează la Craiova. Oficial

Astăzi, 29 iulie, se împlinesc doi ani de la referendumul organizat de fostul USL pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, referendum în urma căruia şeful statului a rămas pe funcţie. Tot astăzi, 29 iulie, România sărbătoreşte Ziua Imnului Naţional.
Şi tot această zi a fost aleasă de preşedintele PSD, Victor Ponta, pentru a-şi anunţa, oficial, candidatura. Şi o va face la Craiova.
Aşadar astăzi, de la ora 18, la Sala Polivalentă din Craiova va avea loc Consiliul Naţional al PSD, eveniment la care sunt aşteptaţi circa 5.000 de oameni.
Ponta şi-a anunţat candidatura încă de săptămâna trecută într-un interviu la Adevărul. Acum va cere “sprijinul oficial” al partidului.

Voi candida (la prezidenţiale – n.red.). Pe 29 marţi, voi cere în cadrul structurii PSD, pentru că am deja sprijinul oficializat al PC şi al UNPR, voi cere sprijin pentru candidatură, dupa care în septembrie avem nevoie de un congres.
A spus Ponta pentru Adevărul

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a declarat că evenimentul de astăzi este unul onorant pentru Organizaţia Judeţeană a PSD Dolj, fiind primul Consiliul Naţional al PSD care este organizat în afara municipiului Bucureşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am mai spus-o şi cu alte ocazii, o spun încă o dată că acesta este de departe cel mai important eveniment politic care a avut loc în judeţul Dolj în ultimii 20 de ani. Acest lucru ne onorează şi arată locul pe care PSD Dolj îl ocupă în cadrul partidului. Vor veni cele mai importante 5.000 de persoane din România la Craiova, premierul şi preşedintele PSD, Victor Ponta, miniştrii şi personalităţi. Aşa cum spuneam, asta arată că preşedintele Victor Ponta, Guvernul României, conducerea naţională a PSD se uită cu ochi buni la Craiova. Am muncit pentru acest lucru, am adus cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare în coşul partidului şi acest eveniment a venit ca o răsplată a acestui rezultat. Miza alegerilor prezidenţiale este uriaşă şi o tratăm cu foarte multă responsabilitate, de aceea am convocat Consiliul Naţional pentru a desemna candidatul la preşedinţie, şi suntem siguri că PSD cu Victor Ponta va ieşi învingător la finalul acestei curse.
A declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda

«Ponta ne va purta în suflet ca pe un talisman»

Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, spune că Ponta se ţine de cuvânt.

Este pentru prima dată când un candidat al PSD îşi anunţă candidatura în alt oraş decât Bucureşti, şi pentru noi este o onoare deosebită. Preşedintele Victor Ponta a promis în campania pentru alegerile europarlamentare că dacă municipiul Craiova va fi pe primul loc între municipii îşi va lansa candidatura la preşedinţie de la Craiova şi se ţine de cuvânt. Este un semn de respect pentru craioveni, care au votat într-un număr atât de mare PSD la alegerile europarlamentare. Suntem siguri că îi vom purta noroc şi când va ajunge preşedinte al României Victor Ponta ne va purta în suflet ca pe un talisman.
A declarat preşedintele PSD Craiova, primarul Lia Olguţa Vasilescu

Politica