luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii de la «Tenis Club Stănică», pe podiumul naţional

În săptămâna 23-27.06.2014 Federaţia Română de Tenis a organizat în Bucureşti, Campionatele Naţionale de tenis pe echipe, competiţie rezervată categoriei de vârstă U10, atât la băieţi cât şi fete. În competiţie au fost înscrise 16 echipe de băieţi şi 11 de fete. Tenisul de câmp din Bănie a fost reprezentat de cluburile “Tenis Club Atlas, cu echipă de băieţi, şi de “Tenis Club Stănică”, cu echipe în ambele competiţii.
Turneul s-a desfăşurat după sistemul “cel mai bun din trei meciuri”, două meciuri fiind de simplu şi un meci de dublu. Dacă în competiţia de fete nu s-a înregistrat nicio surpriză, la băieţi în schimb, acestea au fost până în finală. La fete s-a impus CS “Dinamo 1” Bucureşti, care a învins în finală echipa clubului craiovean “Tenis Club Stănică”, reprezentantele Băniei înregistrând un rezultat mai mult decât meritoriu.

La băieţi, echipa “Tenis Club Stănică” a ratat titlul naţional în ultimul meci pe care l-a susţinut impotriva echipei bucureştene “Tenis Club Masters”. Craiovenii au înregistrat la acest nivel singura înfrângere din competiţie pierzând cu 2-1. Titlul a fost adjudecat tot de Dinamo, echipă pe care reprezentanţii Craiovei o învinseseră în penultimul act.
Echipele “Tenis Club Stănică” au avut următoarea componenţă: Wetherall Michelle, Melcu Raluca, Iova Bianca Maria şi Constantin Ariana, lafeminin, în timp ce la masculin au jucat Cosma George, Bălan Darius, Udrescu Bogdan şi Ştirbu Călin-Teodor.

Rezultatele înregistrate de proaspăt medaliaţii naţionali au fost următoarele: la feminin –  “Tenis Club Stănică” – Dinamo 2, 3-0; “Tenis Club Stănică” – CS Unirea Urlaţi, 3-0; “Tenis Club Stănică” – CS Tivoli Timişoara, 3-0; “Tenis Club Stănică” – Dinamo 1, 0-2 (meciul de dublu nu s-a mai jucat; masculin –  “Tenis Club Stănică” –  ASCS Tenis Prim Bucureşti, 3-0; “Tenis Club Stănică” – TC 2000 Academia “Sever Dronn” Bucureşti, 3-0; “Tenis Club Stănică” – CS Coreco Iaşi, 3-0; “Tenis Club Stănică” – Dinamo Bucureşti, 2-1; “Tenis Club Stănică” – TC Masters Bucureşti, 1-2.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem foarte mulţumiţi de aceste rezultate dar şi de modul în care au evoluat sportivii noştri. Chiar dacă nu am cucerit niciunul din cele două titluri naţionale puse în joc, avem mulţumirea că obiectivul pe care ni l-am propus la club  şi anume alegerea performanţei începe să se materializeze ca răsplată a muncii întregii echipe de antrenori. La băieţi am fost net superiori echipei campioane Dinamo pe care am învins-o cu 2-1, în meciul de dublu sportivii noştri jucând impecabil şi adjudecându-şi victoria cu un dublu 6-0. Fetele au jucat şi ele foarte bine dar în finala cu Dinamo 1, meciuri care s-au desfăşurat chiar pe terenul acestora, nu au putut să reziste atmosferei din tribună care şi-a susţinut zgomotos echipa. Suntem încrezători că rezultatele ce vor urma, ne vor împlini aşteptările, dorinţa de a forma mari campioni care să ne reprezinte cu succes şi în competiţiile internaţionale.
A declarat după competiţie, Victor Stănică-preşedintele clubului în cauză

Politica