duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Ionuţ Drăguşin nu mai continuă la Craiova

Când vine vorba despre SCM Craiova nu poţi spune decât că este clubul de la care veştile proaste s-au obişnuit să răzbată cu o frecvenţă care tinde spre performanţă.
După ce la handbal s-a înregistrat plecarea Iuliei Snopova, a venit rândul baschetului să fie părăsit de un element exponenţial. La începutul săptămânii Ionuţ Drăguşin a confirmat că nu va mai continua activitatea la Craiova alegând să joace sezonul viitor pentru Steaua Bucureşti. Uriaşul pivot al Naţionalei nu ar fi vrut să părăsească Bănia dar starea de incertitudine şi lipsa unui proiect fiabil pentru următorii ani l-au făcut să aleagă o altă soluţie pentru continuarea carierei sportive.

Nu mai continui activitatea la Craiova. Din păcate drumurile noastre se despart şi spun asta cu durere. M-am simţit extraordinar la Craiova, au fost clipe minunate dar nu pot să mai aştept. Trebuie să-mi urmez mai departe cariera sportivă iar în acest moment nu Craiova a fost opţiunea mea. Am aşteptat ca lucrurile să se îndrepte o lună de zile dar din păcate  nu s-a concretizat nimic. Am avut oferte imediat după ce s-a terminat campionatul dar nu am dat curs nici uneia în aşteptarea celei de la Craiova. Lipsa unui proiect solid de echipă pentru sezonul viitor m-a făcut să nu mai continui activitatea la Craiova Nu este vorba despre salariul lui Drăguşin, nu am venit la Craiova pentru bani, am mai spus asta. Pentru sezonul viitor salariul lui Drăguşin exista dar nu exista nimic altceva palpabil. Nu poţi juca de unul singur, ai nevoie de o echipă care să lupte împreună pentru acelaşi scop. Aşa cum am spus şi când am venit, o spun şi acum: pentru a obţine performanţe este nevoie de continuitate şi de un proiect solid pe termen scurt şi mediu, măcar. Nu poţi să schimbi echipa în fiecare an şi să ai pretenţia de a avea performanţe.
A declarat pentru “Ediţie Specială” Ionuţ Drăguşin

Mai trebuie spus că Drăguşin, sportiv care s-a implicat la Craiova în tot felul de proiecte de promovare a baschetului şi chiar a înfiinţat o academie de profil, şi-a arătat disponibilitatea de a se întoarce în Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Revin la Craiova oricând este nevoie de mine dacă se are în vedere un proiect solid. Am întâlnit aici oameni minunaţi cărora ţin să le mulţumesc.
A mai spus Ionuţ

spot_img
spot_img

Politica