marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studenta care şi-a înjunghiat mama, internată la ospiciu

Studenta de 22 de ani, care şi-a înjunghiat mama anul trecut va fi internată într-un ospiciu.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus scoaterea de sub urmărirea penală a tinerei, în urma raportului medicilor specialişti care au constatat că studenta nu a avut discernământ când a comis fapta. Tânăra va fi dusă la ospiciu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a declarat-o pe inculpata … în acest dosar unde era acuzată de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Totodată, noi am solicitat Tribunalului Olt aplicarea măsurii de siguranţă a internării medicale într-o clinică de psihiatrie, instanţa urmând să decidă perioada internării, de regulă această perioadă fiind un interval nedeterminat, ce variază de la un caz, la altul.
A declarat, pentru adevarul.ro, procurorul Adrian Aspra, purtător de cuvânt al Parchetului Olt

Anul trecut, pe 13 septembrie, tânăra studentă la  Universitatea de Teatru şi Film din Bucureşti şi-a înjunghiat mama într-un acces de furie, în urma unei discuţii în contradictoriu cu aceasta. Imediat, tânăra a ieşit pe balcon şi a strigat după ajutor la trecători. Mama ei de 43 de ani, a fost dusă în stare gravă la spital. Avea răni la nivelul capului, gâtului, toracelui şi pe antebraţe. Femeia este acum în afara oricărui pericol.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica