sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Daniela Bărzoi, încă o medalie naţională

În perioada 14-15 iunie 2014, a avut loc la Târgu Mureş Campionatul Naţional CSS- LPS la tenis de masă (masculin şi feminin), la care au avut drept de participare doar sportivii legitimaţi la cluburile sportive şcolare şi liceele cu program sportiv din subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale.

S-a concurat la categoriile de vârstă 14-15 ani (jun II) şi 16-18 ani (jun I) şi s-a jucat doar o singură probă, cea de simplu. La categoria 16-18 ani, sportiva Daniela Bărzoi a reuşit să obţină medalia de argint, după ce a câştigat grupa, apoi semifinala în faţa sportivei Ene Adela, de la CSS Slatina. În finală, Daniela s-a întâlnit cu favorita numărul unu a competiţiei, Lupu Diana, de care a fost învinsă cu scorul de 3-0. La feminin, podiumul a fost urmatorul: locul unu, Lupu Diana (CSS Slatina), locul doi, Daniela Bărzoi (CSS Craiova) şi locul trei, Bucur Andreea  de la LPS Constanţa. La categoria 14-15 ani, sportiva craioveancă Ştefania Arsenie a pierdut meciul pentru locurile 3-4 în faţa sportivei Huduşan Andreea (CSS Tg. Mureş),  ratând astfel podiumul. De menţionat că sportivele înscrise în proba feminină sunt pregătite de profesorul Cătălin Georgescu. Tot la această categorie şi tot pentru locurile 3-4 dar la masculin, sportivul Cioc Andrei (prof. Olimpiu Oproiu) a obţinut locul 4, după ce a pierdul în faţa sportivului Popescu Dragoş (CSS Slatina) cu scorul de 3-1.

Este un rezultat bun. Sunt mulţumit de prestaţia sportivelor mele dar mai ales a Danielei care a reuşit anul acesta să obţină şi la acest concurs, ca şi la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, faza naţională, locul II. Rezultatul e important pentru noi şi datorită faptului că ea este doar în primul an al acestei categorii de vârstă,16-18 ani. Aş vrea să menţionez faptul că trei dintre sportivele mele, Bărzoi Daniela, Dragonu Roberta şi Anghelescu Oana, joacă, cu dublă legitimare, şi la CS Pristavu Câmpulung, în campionatul de seniori – divizia B feminin, fiind pe locul unu cu şanse reale de promovare în divizia A, acest lucru reprezentând un punct în plus pentru competiţiile lor de juniori. Cu această ocazie, vreau să mulţumesc clubului Pristavu Câmpulung pentru tot ce a făcut pentru sportivele mele.
A declarat ieri profesorul Cătălin Georgescu

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica