sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Pandurii se apropie de finalul vacanţei

După un parcurs de campionat extenuant, pandurii s-au odihnit într-o bine meritată vacanţă. Aceştia mai au de profitat doar de câteva zile de pauză, pentru că pe 16 iunie vor reintra în «focurile» pregătirii, în vederea abordării noului sezon competiţional.
La reuniunea de săptămâna viitoare, după cum a anunţat antrenorul principal Petre Grigoraş, vor fi prezenţi cu trei panduri mai puţin, Iulian Mamele, Călin Cristea şi David Distefano aflându-se la sfârşitul contractului, iar tehnicianul nu îi mai are în vederi, dorind nume noi în lotul gorjenilor.

Formaţia din Târgu-Jiu are nevoie de o reîmprospătare în rândul jucătorilor, deoarece în returul campionatului recent încheiat, echipa nu a arătat mai nimic bun. Majoritatea evoluţiilor au fost aride, cu un joc timid în compartimentul ofensiv şi neinspirat la nivel defensiv.
Cu siguranţă Petre Grigoraş are un plan bine definit pentru revigorarea echipei în intersezon, pe care îl va pune în aplicare odată cu reluarea lecţiilor de pregătire. În această privinţă, Pandurii vor petrece doar o săptămână pe terenurile din Târgu-Jiu, pe 23 iunie fiind programată plecarea în primul cantonament. Primul stagiu de pregătire se va desfăşura la Cisnădie şi va avea un caracter preponderent fizic, de acumulare.
Cantonamentul din zona Sibiului se va încheia pe 4 iulie, iar apoi jucătorii vor primi două zile libere, pentru a se odihni înaintea celui de-al doilea stagiu de pregătire al verii. Pe 7 iulie, gorjenii se vor deplasa în Austria, unde vor disputa o serie de amicale şi vor rămâne cantonaţi până pe 19 iulie. Startul noului sezon este programat pentru 25 iulie.

spot_img
spot_img

Politica