vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O nouă întâlnire între comunităţile locale Corabia şi Pleven

În perioada 7-8 Iunie 2014, în Bulgaria, în oraşul Pleven, în cadrul programului european transfrontalier România – Bulgaria European, o delegaţie formată din copii şi adulţi s-a deplasat în oraşul bulgăresc în cadrul acţiunii  “We play en Europe“.
Scopul întâlnirii: schimbul de informaţii şi activităţi sportive.

Programul întâlnirii a cuprins o întâlnire între delegaţiile celor două unităţi administrative, un meci de handbal, pentru elevii din clasele V-VIII, un meci de fotbal între elevii claselor IX-XII, iar la final s-au întâlnit echipele de old-boys care au reprezentat cele două oraşe, Corabia şi Pleven.
Seara s-a încheiat cu un minunat banchet, unde relaţiile de prietenie romano-bulgare au fost puse în evidenţă.
De menţionat că delegaţia corăbiană a fost condusă de viceprimarul oraşului Gigi Sorin Vlad.

Dan Oltean, consilierul personal al edilului corăbian, referitoar la vizita delegaţiei corăbiene în Bulgaria, ne-a declarat:
Lucruri minunate s-au întâmplat cu acest proiect transfrontalier: s-au legat prietenii, am cunoscut mai bine viaţa şi preocupările vecinilor de la sud de Dunăre, am întărit relaţiile de bună vecinătate şi ne-am făcut promisiuni pentru colaborări la viitoarele proiecte. Mulţumim tuturor celor implicaţi în acest proiect, echipei de management a proiectului şi aşteptăm cu drag şi alte colaborări viitoare!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lasând la o parte întâlnirile oficiale cu benficiile lor informaţionale, întâlnirile “off record“ sunt cele care unesc legăturile între comunităţi locale şi cele personale, umane.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica