luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Danuţ Pascu, membru de onoare AS Pro EFS

Meciurile internaţionale pe care Naţionala României de volei masculin le-a disputat în cocheta sală Polivalentă din Bănie au constituit un bun prilej pentru ca tehnicianul Dan Pascu să fie apreciat. Eforturile pe care banca tehnică le-a făcut pentru ca echipa reprezentativă să se ridice la nivelul pretenţiilor pe plan european nu au rămas neobservate de către membrii asociaţiei sportive Pro EFS, una dintre cele mai active în domeniul din Bănie.
Sâmbăta trecută, la finalul meciului cu Grecia, Dan Pascu a fost răsplătit cu distincţia de membru de onoare al asociaţiei. Dan Pascu este cea de a treia personalitate din lumea sportului local care primeşte o astfel de distincţie alături de decanul FEFS Craiova, Marian Dragomir şi marele om al fotbalului craiovean care a fost Corneliu Andrei Stroe.

Ne-am gândit că este cel mai propice mediu şi prielnic moment de a-i acorda domnului profesor distincţia de membru de onoare al asociaţiei Pro EFS Craiova pentru performanţele sportive obţinute în voleiul masculin, atât ca sportiv cât şi ca antrenor. Ne-am propus de foarte mult timp să-i acordăm această distincţie dar nu găseam momentul potrivit datorită programului încărcat al dânsului. Numirea ca antrenor al lotului României, a fost momentul mult aşteptat. Ni s-au alăturat şi membrii asociaţiei, care deşi erau prinşi în voluntariatul cu Special Olympics, au fost toţi prezenţi. Felicitări domnule Dănuţ Pascu pentru performanţele de până acum şi la cât mai înalte, pe viitor.
A declarat ieri preşedintele Pro EFS Craiova, Marian Dobre

spot_img
spot_img

Politica