sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Altă fetiţă din Mehedinţi muşcată de şarpe

O fetiţă de 11 ani a ajuns duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, după ce a fost muşcată de un şarpe pe un câmp. Este al doilea caz care se petrece în judeţul Mehedinţi, în ultimele zile, când un copil este muşcat de un şarpe. Şi în cazul doi e vorba tot de o fetiţă de 4 ani.  

Mama copilului muşcat duminică de şarpe povesteşte că se afla cu fiica sa pe un câmp la cules de fragi la marginea localităţii mehedinţene Căzăneşti, când un şarpe a muşcat-o de piciorul stâng. Nu a apucat să vadă reptila, dar şi-a dat seama că este vorba de un şarpe după felul muşcăturii. A sunat repede la Ambulanţă, medicii acordându-i fetiţei primele îngrijiri medicale. Din fericire, nu a fost vorba de un şarpe veninos, fetiţa ajungând la spital în stare stabilă şi conştientă.

Nu sunt semnale generale, sunt doar leziuni locale, puţin probabil să fi fost şarpe veninos.
A spus medicul Amalia Marinescu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi

Policlinica Buna Vestire Craiova

Joi, 5 iunie, o fetiţă de patru ani, din satul mehedinţean Cosovăţ, a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Caiova, după ce a fost muşcată de un şarpe în timp ce se afla cu bunica sa în grădina casei.

Politica