vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Dolj şi ISU Vâlcea se confruntă la Oradea

La cea de-a doua etapă a “Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordarea Primului Ajutor Calificat”, faza zonală, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia al Judeţului Dolj la Craiova, în parcarea Centrului Comercial Electroputere Parc s-au înfruntat echipajele din cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă ale judeţelor Dolj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea. Fiecare echipaj şi-a arătat îndemânarea la cea de-a doua etapă din concurs, respectiv, proba de descarcerare din vehicul cu două sau mai multe victime şi proba de acordarea primului ajutor calificat, cu mai mult de o victimă. Echipa Doljului a fost şi de această dată în fruntea clasamentului la proba de descarcerare, iar locul I la cea de-a doua probă a fost ocupat de echipa din judeţul Vâlcea.

Pe locul II la Descarcerarea din vehicul s-a situat, ISU Mehedinţi, iar pe Locul III – ISU Vâlcea.La Acordarea primului ajutor calificat, locul II a fost ocupat de ISU Olt şi pe  locul III s-a clasat ISU Mehedinţi.
ISU Dolj a obţinut şi diplome pentru cel mai bun comandant de echipaj (Plutonier adjunct Şef Barbu Cristian), cea mai bună echipă de servanţi şi cea mai bună echipă de paramedici.
 Echipajele calificate pe locul I vor participa la Faza Naţională, care se va desfăşura la Oradea.

Competiţia de Atletism şi Cros. Premii pentru ISU DOLJ

Policlinica Buna Vestire Craiova

În plus, la ,,Competiţia de Atletism şi Cros” – Etapa Finală de la Cluj, organizată de Centrul Cultural M.A.I, la care au participat 250 de competitori din toate armele Ministerului Afacerilor Interne, echipa ISU Dolj a fost încă o dată premiată. Reprezentantele ISU Dolj, Slt. Ungureanu Alina a obţinut locul III, la săritura în lungime, categoria sub 30 ani şi Plt. Cucu Corina, a câştigat locul III tot la săritura în lungime, categoria peste 30 ani.

Politica