miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ford Driving Skills for Life, la Craiova

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi24 de ani, care au permis de conducere valabil, pot beneficia gratuit de lecţii de şofat.
În perioada 13-15 iunie 2014, Ford România organizează la Craiova evenimentul Ford Driving Skills for Life,  un program GRATUIT de conducere defensivă adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani şi care posedă un permis de conducere valabil.

Ford Driving Skills for Life face parte din activităţile Ford de responsabilizare socială (CSR)şi este oferit prin intermediul Ford Motor Company Fund, latura filantropică a companiei.
Programul a demarat în urmă cu mai mulţi ani în Statele Unite, iar în Europa acesta a fost implementat pentru prima dată în 2013,însa doar în câteva ţări (Franţa, Spania, Italia, Germania, UK). Anul acesta, Ford Driving Skills for Life se extinde şi ajunge aşadar şi în România.
Detalii mai multe despre program puteţi găsi pe www.drivingskillsforlife.ro, acolo unde tinerii pot să se şi înscrie pentru a participa la sesiuni.

Un alt detaliu care merită adăugat este şi acela că echipa de traineri este de la Napoca Rally Academy, condusă în acest proiect direct de Bogdan Marişca.
Practic, prin acest program tinerii vor învăţa cum să recunoască şi să evite pericolele, să judece viteza şi spaţiul şi cum să manevreze o maşină care pare să fie scăpată de sub control.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica