joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Călina a obţinut o nouă medalie în întrecerile veteranilor

După ce în urmă cu o săptămână cucerea titlul de campion naţional la proba de 10.000 de metri (alergare pe şosea), veteranul Călina Dumitru a găsit rutele prezenţei de podium şi la cursa de semimaraton.
Duminică, în cadrul Semimaratonului Internaţional Bucureşti, s-a organizat Campionatul Naţional de Semimaraton pe Şosea – Master Athletics. În acest concurs, sportivul craiovean a trecut al treilea linia de sosire, întorcându-se cu medalia de bronz în Bănie. Timpul înregistrat de Călina a fost de 1 h 48 de minute şi 26 de secunde, al treilea timp naţional din acest an la categoria M+55ani.

Şi-a luat familia după el

Paralel cu participarea la naţionalele veteranilor, Călina Dumitru a alergat împreună cu băiatul, Florian, şi soţia sa, Cristina, la cursa populară de 3 km a competiţiei internaţionale organizate în capitală, reprezentând „tridemul” craiovean, singura familie în formulă completă care a luat parte la concursul din Bucureşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt bucuros că a venit încă o medalie după cea de aur de la 10.000 de metri. A fost o cursă bună, o competiţie reuşită, în care mişcarea sportivă s-a văzut că începe să fie din ce în ce mai populară în ţara noastră. Pe lângă medalia de la veterani, mă încântă faptul că am participat împreună cu familia în cursa de 3 km, copilul s-a distrat pe cinste, dar şi soţia mea a apreciat participarea la acest concurs.
A declarat Călina Dumitru

Politica