sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Argint şi bronz pentru boxerii craioveni

Prestaţie bună din partea pugiliştilor craioveni la Brăila. Boxul din Bănie a trecut noi medalii naţionale în palmares, doi dintre sportivii cluburilor din oraş lipindu-se la succes la campionatul naţional de tineret.
Încă o dată resursele boxului craiovean au fost confirmate şi performanţele nu au lipsit. În limitele categoriei de 60 de kg, Stănică Darius, sportiv legitimat la CSM Craiova, pregătit de Buzduceanu Costică, a ajuns în finala competiţiei, dar a pierdut medalia de aur în faţa unui sportiv din Sibiu, contabilizând o prezenţă pe a doua treaptă a podiumului.
De la clubul CFR Craiova, sub îndrumarea lui Marcel Sârba, Ovidiu Trandafir a adus medalia de bronz în Craiova, după ce a încheiat competiţia în semifinale, la categoria 64 kg, fază în care s-a calificat în urma victoriilor obţinute în faţa a doi concurenţi puternici, printre care s-a aflat campionul naţional din anul 2013.

Boxul craiovean, mereu «pe vârfuri»

Despre rezultatul obţinut de Darius, directorul CSM Craiova, Sorin Manda, a comentat:
Este un rezultat bun pentru clubul nostru. Medalia de argint obţinută de Darius la tineret reconfirmă faptul că secţia de box are în componenţă sportivi de valoare, la toate nivelurile. Nu trebuie uitat că au fost obţinute mai mereu medalii de boxerii craioveni la competiţiile naţionale, dintre care multe au fost luate de sportivii de la CSM Craiova. Pugiliştii îşi continuă performanţele de calitate ceea ce mă bucură. Îl felicit pe Darius şi îi urez succes în competiţiile viitoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La rândul său, antrenorul sportivului de la CFR a spus că este o medalie muncită, dar spera la mai mult de la elevul său.

În primul meci a bătut campionul României de anul trecut, cu ceva emoţii, după care în meciul doi a trecut fără probleme, doborându-şi adversarul la pământ. În semifinală a pierdut la puncte în faţa unui sportiv bun, principalul favorit. Este o evoluţie din partea lui Ovidiu faţă de anul trecut, chiar una destul de bună, dar putea mai mult.  Asta am realizat deocamdată, rezultatul fiind bun pentru noi.
A declarat Marcel Sârba, referitor la performanţa sportivului său, Ovidiu Trandafir

Aceste medalii completează tabloul rezultatelor bune obţinute în acest an de pugiliştii craioveni la întrecerile naţionale, după ce, în urmă cu o lună, la categoria juniorilor au fost obţinute patru distincţii, printre care un titlu naţional.

Politica