sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gură de aer pentru Ford Craiova

Constructorul auto american Ford a fost nevoit în ultima perioadă să reducă zilele de lucru din cauza cererii scăzute de pe piaţă. Pentru luna aceasta, în ceea ce priveşte producţia B-Max, a fost anunţată o oprire temporară de opt zile şi de nouă zile în luna iunie.
Compania a primit însă o comandă suplimentară de aproximativ 900 de vehicule B-Max şi a decis  să  elimine trei zile din cele anunţate fără producţie la fabrica din Craiova

Ca urmare a primirii unei comenzi de aproximativ 900 de vehicule B-Max, Ford România confirmă că va elimina trei dintre zilele fără producţie anunţate pentru perioada următoare. Cererea vine de la clienţii noştri din principalele pieţe Ford unde noi comercializăm modelul B-Max. Ford va continua să-şi adapteze volumele de producţie de la Craiova, la cererea din piaţă.
A declarat Ana-Maria Timiş, purtătorul de cuvânt al Ford România

Vânzările B-Max pe pieţele europene au scăzut cu 11,5% în primele trei luni, la 16.800 unităţi, potrivit datelor Ford. Modelul este produs la Craiova şi este comercializat pe piaţa europeană.
În Bănie se produc şi motoare pe benzină EcoBoost de 1,0 litri şi 1,5 litri, cel din urmă echipând modele produse în America de Nord şi Asia.
În 2013, producţia de automobile a fabricii din Craiova a fost oprită pentru aproximativ 35 de zile, în timp ce la motoare producţia a fost sistată timp de şapte zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica