vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adrian Mititelu îi răspunde lui Victor Ponta

Este incredibil ca într-o ţară în care un club de mare tradiţie al României a fost jefuit la «drumul mare», Primul Ministru al ţării să le cânte în strună mafioţilor.
Ponta este o mare dezamăgire!

Prin ceea ce s-a întâmplat la Sala Polivalentă se confirmă o ipoteză foarte des vehiculată aceea că ordinul de repoziţionare a Primăriei Craiova în ceea ce priveşte Universitatea Craiova a fost dat de Victor Ponta, cu scopul vădit de a-l ajuta pe Mircea Sandu şi acoliţii lui în ceea ce privește faptele săvârşite contra Universităţii Craiova.

Este evident că distrugerea Universităţii Craiova şi înfiinţarea unei CLONE POLITICE în detrimentul echipei fanion a Olteniei este un dictat marca PSD şi care îl are în spate pe actualul preşedinte al PSD-ului şi premier al României.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este revoltător să asistăm cum imnul Universităţii Craiova a fost anexat de Partidul Social Democrat şi folosit la tot felul de întâlniri electorale împreună cu o sumedenie de materiale de propagandă de culoare roşie.
Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată, nici măcar în PERIODA STALINISTĂ a României.

Acum se explică şi de ce «regimul» Sandu Mircea a făcut ce a vrut în România: deoarece a beneficiat de sprijinul PSD-ului şi a celorlalte partide care s-au perindat la putere.

Sper din tot sufletul ca nu cumva Victor Ponta să ajungă preşedinte al României pentru că va fi foarte rău pentru tot ceea ce înseamnă Universitatea Craiova, dar şi pentru întreaga naţiune română.

PONTA NU ESTE CEEA CE PĂREA SĂ FIE, PONTA ESTE UN POLITICIAN CARE ÎI APĂRĂ PE MAFIOŢI.

Politica