vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şi-a luat viaţa aruncându-se în faţa trenului

Încă un oltean a ales să îşi pună capăt zilelor, aruncându-se în faţa trenului, la Craiova.
Este a doua persoană care îşi ia viaţa astfel, după ce, pe 3 aprilie, o tânără, tot din judeţul Olt, a comis un gest similar.
În nici două săptămâni, doi oameni au decis să îşi ia viaţa, recurgând la acelaşi gest sinucigaş. Ei s-au aruncat în faţa trenului, din păcate viaţa lor nemaiputând fi salvată.

Luni seara, un bărbat  s-a aruncat în faţa unui tren de marfă, în zona podului din cartierul craiovean Lăpuş. Identitatea sinucigaşului a fost stabilită ulterior, poliţiştii stabilind că este vorba despre Eugen Radu, de 46 de ani din localitatea Balş, judeţul Olt.
Se pare că victima, om de afaceri, acumulase foarte multe datorii la diferite persoane. Potrivit publicaţiei Gazeta Nouă, la nivelul oraşului Balş s-a vehiculat ieri faptul că Eugen Radu s-ar fi îndatorat la cămătari cu o sumă impresionantă de bani. Astfel, se ia în calcul şi varianta uciderii.  

Un caz similar s-a petrecut pe 3 aprilie, tot în zona Lăpuş, mai exact la Halta Bordei. Mihaela Sârbu, de 22 de ani, din Cilieni, Olt, studentă la Craiova, s-a aruncat în faţa unui tren Inter Regio. Victima a fost dusă la spital, însă din cauza leziunilor, ea a decedat.  Tânăra i-a trimis fratelui un SMS de pe telefonul mobil, în care îl anunţa pe acesta de grozăvia pe care tocmai se pregătea să o facă. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica