vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Soţ şi soţie scoşi din fântână de pompieri

O femeie a murit după ce s-a aruncat în fântână. Soţul ei a încercat să o salveze dar a căzut şi el după ea.
Pompierii au intervenit şi i-au scos pe amândoi din fântână, bărbatul a avut noroc spre deosebire de soţia lui. Nefericitul eveniment s-a petrecut săptămâna trecută în comuna Poroina Mare judeţul Mehedinţi. Pe data de 11.04.2014, la ora 14.43, dispeceratul ISU „Drobeta” a fost anunţat prin 112 despre faptul că, într-o fântână din localitatea Poroina se afla căzută o persoană.

Apelul venea de la soţul femeii căzute în fântână, care, imediat după ce a solicitat ajutorul pompierilor, a căzut şi el în fântână, în încercarea de a-şi salva soţia.La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr. Tr. Severin, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.
La sosirea pompierilor la faţa locului, s-a constatat că în fântână se aflau două persoane. Pompierii au reuşit să scoată cele două persoane din fântâna adâncă de aprox. 18m, într-un timp destul de scurt. Femeia, în vârstă de 42 de ani, a fost scoasă decedată, iar soţul acesteia, în vârstă de 55 de ani, a fost scos în viaţă de pompieri.

Politica