sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljeni reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt şi distrugere

În dimineaţa zilei de 1 aprilie a.c., în jurul orei 08.30, poliţiştii din municipiul Băileşti au fost sesizaţi de către reprezentanţi ai unei societăţi de telefonie cu privire la faptul că, în noaptea de 31.03. – 01.04.2014, persoane necunoscute au tăiat şi sustras cablu din reţeaua aeriană din zona comunei Bistreţ, Dolj.
Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast ajunşi la faţa locului au constatat faptul că din reţeaua aeriană a companiei de telefonie au fost sustraşi 155 m cablu, situaţi între Bistreţ şi satul Bistreţul Nou, pe DN 55A.

În urma investigaţiior efectuate de poliţişti au fost identificaţi autorii ca fiind S.IONUŢ, 25 ani, P.M., 17 ani şi D.MARIUS, 22 ani, toţi din localitate. Totodată, poliţiştii au recuperat cantitatea de 36 Kg. cupru rezultată în urma arderii cablului sustras.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal, iar în baza probatoriul administrat, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti a confirmat continuarea urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere în formă agravată, iar faţă de primii doi a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanţă, fiind introduşi în arest.

IPJ DOLJ

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica