luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale

Activitatea Serviciului Poliţiei Rutiere desfăşurată în acest sfârşit de săptămână s-a concretizat prin efectuarea unei acţiuni pe linie de prevenire a evenimentelor, aplicarea 215 sancţiuni  contravenţionale, dintre care 111 sunt pentru nerespectarea regimului de viteză pe un anumit sector de drum şi au fost aplicate 474 puncte penalizare.  Totodată au fost reţinute 13 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Râmnicu Vâlcea au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, accidentelor de circulaţie, pentru identificarea persoanelor ce nu respectă prevederile legale pe linia circulaţiei pe drumurile publice.

Cu această ocazie, au fost legitimate 414 persoane şi controlate 212 de autovehicule, fiind aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8710 lei.
 Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au desfăşurat activităţi pentru creştere gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni. Astfel, au fost legitimate 156 persoane, au fost verificate 141 de autovehicule şi aplicate 71 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27660.
În ziua de 30 martie a.c., între orele 07.00-11.00, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Lăpuşata au desfăşurat o acţiune pe linie de prevenire şi combatere a comerţului şi transportului ilicit de animale în târgul săptămânal din com. Lădeşti şi în zona adiacentă acestuia, cu această ocazie au fost verificaţi 7 agenţi economici şi au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.800 lei.

IPJ VÂLCEA

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica