sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostul director de la “Coandă”, Mihai Dragu, face furori ca DJ. ARMIN HOUSE PRODUCTION pe locul 3 în Talent Pool-ul SPINNIN’ RECORDS

Mihai Dragu, în top 3 internaţional. Fostul director al Liceului Teoretic “Henri Coandă” din Craiova, a marcat o uriaşă reuşită.
Cea mai nouă casă de producţie muzicală din România, Armin House Production, fondată de Dragu, şi-a făcut debutul într-un mod spectaculos.
ARMED – primul single lansat sub acest label, a reuşit performanţa de a urca 800 de poziţii în doar 6 zile, ajungând pe locul 3 într-una dintre cele mai importante competiţii de muzică electronică din lume, organizată de celebra casă de producţie muzicală SPINNIN’  RECORDS.
Echipa Armin House Production din Craiova, compusă din Edson Husman (Robert Pica), The Manager (Mihai Dragu), Pascovski V. (Victor Pascovski), se află în prezent în TOP pe locul 3 cu melodia ARMED.

Pentru noi, această poziţionare în top este un lucru deosebit, pentru că am pus la punct piesa într-un timp foarte scurt, de circa două luni. Nu mai vorbim de urcarea foarte rapidă în top, care este extraordinară. Este vorba de un gen de muzică foarte ascultat în afară. Din plăcerea de a asculta muzică, am descoperit că pot şi face muzică. Eu şi colegii mei Victor şi Robert lucrăm în continuare cu mare plăcere. Locul 1 în top ne-ar asigura un contract cu celebra casă de producţie din Olanda, ar însemna să lucrăm şi pentru noi şi pentru ei. Suntem momentan devansaţi de reprezentanţi din SUA şi Polonia. Dar credem că putem ajunge pe primul loc. De aceea îi rugăm pe iubitorii acestui gen de muzică şi nu numai să ne voteze pentru a urca în clasament.
Mihai Dragu- The Manager

Pentru ca piesa să urce pe primul loc, într-o competiţie acerbă cu mii de melodii din întreaga lume, producătorii craioveni ai melodiei ARMED au nevoie de sustinere şi voturi.
Ocuparea primei poziţii în clasament oferă şansa semnării unui contract de colaborare cu faimoasa casa de producţie SPINNIN’ RECORDS şi prezenţa celor trei craioveni în topurile internaţionale cu muzica produsă de ei.
Sustineţi prin VOT piesa ARMED accesând linkul  http://bit.ly/1oY7rkP , sau pe pagina oficială Armin House Production ori site-ul oficial www.arminhouseproduction.com. Pentru  a vota daţi like pagini SPINNIN’ RECORDS, apoi click pe butonul VOTE FOR THIS TRACK
ARMIN HOUSE PRODUCTION este unul dintre cele mai recent înfiinţate label-uri din România. Fondat de Mihai Dragu, cunoscut drept primul DJ din ţară care şi-a făcut debutul în paralel cu activitatea de director al Liceului Teoretic „Henri Coandă” din Craiova, ARMIN HOUSE PRODUCTION îşi propune să cucerească topurile internaţionale cu producţii originale şi beat-uri vibrante, toate orientate către Electro House.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica