sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

24,23 milioane de euro în regiunea Sud-Vest Oltenia pentru învăţământ şi formare profesională

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia vă informează că Autoritatea de Management pentru POR a lansat cererea deschisă de proiecte pentru domeniul major de intervenţie 3.4- Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă.
Prezentul apel de proiecte se adresează solicitanţilor care, în calitate de autoritate contractantă, au încheiat un contract de lucrări în temeiul prevederilor OUG nr. 34/2006 cu modificările şi completările ulterioare pentru activitatea ce va face obiectul cererii de finanţare depuse în cadrul acestui apel de proiecte.

Contractul de lucrări mai sus-menţionat  trebuie să ÎndeplineascĂ urmĂtoarele condiţii:
– achiziţia a fost lansată în SEAP după 01.01.2007,
– data limită a finalizării lucrărilor este înainte de 31.12.2015
– data ultimei plăţi către constructor să fie înainte de 31.12.2015.

Proiectele eligibile în cadrul acestui domeniu vizează:
– Reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii educaţionale pre-universitare,
– Crearea şi dezvoltarea campusurilor pre-universitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Beneficiarii eligibili sunt unităţile administrativ-teritoriale (autorităţi ale administraţiei publice locale), definite conform Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi parteneriatele dintre unităţile administrativ-teritoriale şi unităţi de învăţământ pre-universitar de stat ce îşi desfăşoară activitatea în imobile aflate în domeniul public al acestora.
Alocarea regională pentru această cerere de proiecte este 24,23 milioane euro. Cererile de proiecte pot fi depuse în intervalul 12 martie – 16 aprilie 2014.
Detalii suplimentare cu privire la această cerere de proiecte pot fi găsite pe pagina de internet www.inforegio.ro sau pot fi oferite de doamna Simona Covrescu, tel/fax 0251/412.780 sau email: [email protected].

Politica