sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marinescu, în topul PDL pentru europarlamentare

Partidul Democrat-Liberal şi-a ales primii patru candidaţi pe lista de la europarlamentare. Democrat-liberalii s-au întrunit, luni, la Palatul Parlamentului în Colegiul Naţional Director al partidului.  La finalul întrunirii, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că s-au aprobat primele patru poziţii de pe lista pentru europarlamentare stabilind, dincolo de locul 5, poziţiile ocupate de fiecare regiune.

Domnul Theodor Stolojan, doamna Monica Macovei, domnul Traian Ungureanu şi domnul Marian Jean Marinescu sunt cei patru euro-deputaţi care se bucură de susţinerea şi sprijinul întregului partid la europarlamentarele din acest an. În continuare, lista curge în conformitate cu rezultatele pe care le are fiecare regiune dar şi în funcţie de persoanele propuse. Vom fi foarte atenţi la persoanele propuse de regiuni pentru că o listă bună şi militantism din partea membrilor PDL ne vor aduce rezultatele pe care ni le dorim.
A declarat Vasile Blaga

Marian-Jean Marinescu, eurodeputat de Dolj, este vicepreşedinte al grupului Popularilor Europeni şi este membru în Parlamentul European din 2007.  Marian-Jean Marinescu a fost nominalizat la premiile ‘Europarlamentarul anului 2014’, categoria ‘Cercetare şi inovare’, acordate de revista ‘The Parliament’, pentru raportul privind sistemele europene de radionavigaţie prin satelit Galileo şi EGNOS. Gala va avea loc pe 18 martie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica