vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziţii la Vâlcea

O grupare infracţională specializată în furturi de animale, din locuinţe şi de/din auto a fost restructurată ieri de poliţiştii vâlceni. Oamenii legii au făcut 5 percheziţii la domiciliile suspecţilor.

36 de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, Formaţiunii de Investigarea Fraudelor, Biroului de Ordine şi Siguranţă Publică şi Proximitate, Serviciului de Acţiuni Speciale, Secţiei  4  Prundeni, Secţiei  11  Verguleasa, Poliţia  Băbeni, P.P. Frânceşti, P.P. Bărbăteşti  şi specialişti  criminalişti au efectuat în comuna Prundeni 5 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea faptelor de furt din locuinţă şi de animale.
IPJ Vâlcea

În urma percheziţiilor oamenii legii au identificat mai  multe  bunuri,  de uz gospodăresc, precum şi animale, fiind obţinute probe pentru două furturi din locuinţă, un furt de auto(semiremorcă), subansamble auto şi instalaţie GPL, o bovină, 2 cabaline.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La această acţiune au fost cooptaţi specialişti din cadrul DSVSA Vâlcea, fiind identificată o locaţie în care erau sacrificate animale. Cercetările  sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, fiind începută urmărirea penală faţă de I. Gheroghe, de 24 de ani, R. Ion, de 33 de ani, A. Petre, de 42 de ani, I. M., de 17 ani, M. Constantin, B. Nicolae, M. Valentin.
IPJ Vâlcea

Politica