vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii doljeni, instruiţi de jandarmi

Miercuri, 26 februarie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a organizat şi  desfăşurat la Şcoala Gimnazială „Breasta”, din judeţul Dolj, o activitate educativ-preventivă, la care au participat elevii claselor a-VIII-a, şi care a avut drept scop creşterea gradului de siguranţă civică în zona instituţiei de învăţământ preuniversitar.
În cadrul acestei întâlniri au fost distribuite materiale informative şi s-au purtat discuţii cu elevii în scopul promovării unui comportament civic bazat pe respect reciproc, prevenirii delincvenţei juvenile, prevenirii violenţei în sport dar şi cunoaşterii legislaţiei în domeniul respectării ordinii şi liniştii publice.

Această acţiune s-a bucurat de receptivitate din partea celor 40 de elevi aflaţi sub îndrumarea domnului director Nemţeanu Marin şi a doamnei prof. Argetoianu Violeta, fiind stabilite totodată şi alte activităţi similare pe viitor.
În data de 25 februarie a.c. efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au desfăşurat o activitate asemănătoare în faţa a peste 150 de elevi din cadrul liceului din localitatea Filiaşi.
Personalul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova desfăşoară asemenea activităţi prin programele proprii de acţiune, precum şi în baza parteneriatelor educaţionale încheiate cu instituţii de învăţământ preuniversitar din municipiul Craiova şi judeţul Dolj, astfel încât elevii să cunoască cadrul legislativ pe anumite domenii de interes, reducându-se astfel numărul faptelor de natură să afecteze siguranţa şi liniştea acestora şi a activităţii educative.
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu publicul – Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova

Articolul precedent
Articolul următor

Politica