vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziţii în Dolj

Descinderi de amploare, ieri, în şapte judeţe din ţară. Procurorii au făcut percheziţii la 31 de locaţii, domicilii ale unor persoane fizice şi sedii sociale ale unor societăţi comerciale, din judeţele: Bacău, Dolj, Mehedinţi, Mureş, Olt, Giurgiu şi Braşov.Cercetările au fost efectuate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, de către o grupare de societăţi comerciale din judeţul Iaşi, a unor infracţiuni de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat de peste 1 milion euro.  Acţiunea a fost coordonată de procurorii DNA Târgu Mureş.Primele descinderi au fost făcute marţi în 12 locaţii situate în judeţele Iaşi şi Timiş, zone în care există suspiciuni că gruparea respectivă ar fi desfăşurat, în perioada 2012-2013, activitatea infracţională. În paralel, în legătură cu această cauză penală, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F.  au efectuat o serie de controale la diferite societăţi comerciale, pe raza mai multor judeţe. Ieri s-au făcut percheziţii şi în Oltenia.

În cursul dimineţii de 19 februarie 2014, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în 31 locaţii(domicilii ale unor persoane fizice şi sedii sociale ale unor societăţi comerciale) situate în 7 judeţe (Bacău, Dolj, Mehedinţi, Mureş, Olt, Giurgiu şi Braşov) zone în care există suspiciuni că gruparea respectivă ar fi desfăşurat, în perioada 2012-2013, activitatea infracţională. În paralel, în legătură cu această cauză penală, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F. efectuează inspecţii fiscale în 23 de judeţe şi sunt vizate 126 firme, printre care şi o mare societate de comercializare a deşeurilor la nivel naţional, din Braşov.

Procurorii au ridicat  mai multe documente, iar pentru stabilirea activităţii infracţionale vor fi dispuse constatări financiare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica