luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Test util pentru Universitatea Craiova

Elevii lui Napoli au început cu dreptul seria amicalelor din această iarnă. Pe sinteticul de la Bradu, Universitatea a avut de înfruntat o echipă de nivel mediu, formaţie ce ocupă poziţia a şasea în seria cu acelaşi număr a Ligii a III-a. În ciuda, condiţiilor precoce de pregătire avute până în acest moment, Ştiinţa a demonstrat că nu a uitat să joace fotbal şi a practicat un joc bun contra echipei din Argeş.Golul victoriei a venit în a doua repriză, autor Frăsineanu(60), care a transformat de la punctul cu var, după ce spre sfârşitul primei părţi, Vasile Gheorghe a izbit transversala, irosind o ocazie bună de gol a juveţilor. De menţionat mai este faptul că până la sfârşitul partidei, gazdele au rămas în nouă oameni, doi jucători fiind eliminaţi. Cum era de aşteptat, Napoli nu a mizat pe un număr strict de jucători, ci a folosit două echipe diferite în fiecare repriză.

Universitatea a început jocul cu un prim 11, format din majoritatea titularilor de drept din prima parte a sezonului, dar s-au regăsit şi trei dintre achiziţiile de iarnă în formula de start a studenţilor, Ştiinţa prezentându-se astfel: Hotoboc – Cristea, Tătaru, Daniel Bălan, Acka – Vasile Gheorghe, Mîrzeanu, Săceanu, Ripoli – Stoianof, Goge. La pauză, schimbările au venit pe bandă rulantă în trupa lui Napoli, italianul modificând întreaga echipă, cu excepţia lui Stoianof(65 Mititelu Jr.): Preda, Cruceru(65 Ciocârlă), Bălaşa, Rioşanu, Buşu, Frăsineanu, Popescu, Roman, N. Nicolae, Liţu. Până la finalul meciului, Universitatea a mai suferit modificări, iar una dintre schimbări a survenit forţat.  Liţu a prins doar câteva minute în tricoul alb-albastru, deoarece s-a cerut afară la puţin timp după reluarea jocului, acuzând o lovitură primită la genunchiul drept. Per total, exceptând accidentarea nedorită a lui Liţu, amicalul s-a dovedit un test util grupării din Bănie, care va continua în această săptămână seria jocurilor de verificare, urmând să întâlnească sâmbătă Minerul Motru. Partida de la Bradu a avut efectul scontat şi pentru Nicolo Napoli, care s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor, după cele două săptămâni de pregătiri în zăpadă şi în sala de forţă.

Primul meci din 2014 a fost unul bun, pe un teren sintetic de calitate. Sunt mulţumit de cum au jucat băieţii, am avut două săptămâni de pregătire în zăpadă şi în sala de forţă. Nu mi-am făcut o părere despre noii veniţi, am timp, mai sunt trei amicale în care să cunosc ce poate fiecare. Sper ca accidentarea lui Liţu să nu fie gravă, el a primit o lovitură în genunchiul drept, de aceea s-a cerut afară.
A declarat Nicolo Napoli, la sfârşitul partidei

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tehnicianul Universităţii a continuat, comentând despre obiectivul Ştiinţei de a promova, care va rămâne în picioare, indiferent de problemele echipei.  

Obiectivul nostru e să intrăm în play-off şi să câşigăm campionatul.  Problemele financiare pe care le întâmpinăm erau de la începutul campionatului, toţi ştiam unde venim. Suntem vii, continuăm să trăim.
A explicat Napoli

–––––––

Atletic Bradu– UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-1

Final de meci Universitatea Craiova câştigă în faţa echipei din Bradu şi porneşte cu dreptul în seria amicalelor de iarnă

Min 89 Un jucător al echipei gazdă vede al doilea avertisment şi respectiv cartonaşul roşu

Min 85 Acţiune de atac a gazdelor, însă Preda intervine salvator

Min 77 Robert Căle şutează peste poartă de la 30 de m

Min 65 Ultimele două schimbări la Universitatea, au ieşit Cruceru şi Stoianof şi au intrat Mititelu Jr. şi Ciocîrlă

Min 63 Un jucător al gazdelor este eliminat

Min. 60 Gol Universitatea Craiova, pentru studenţi marchează Cornel Frasineanu, graţie unei lovituri de pedeapsă

Min. 57 Cale sut din interiorul careului peste poarta

Min. 52 Alin Lita a parasit terenul accidentat, a intrat Robert Cale;

Min. 48 Stoianof trage spre poarta, insa portarul echipei adverse retine fara probleme;

Schimbari la pauza pentru alb-albastrii. Au intrat: Preda, Cruceru, Balasa, Rioseanu, Busu, Frasineanu, Popescu, Roman, N. Nicolae, Litu, iar din primul 11 care a evoluat in prima repriza a ramas doar Stoianof.

Final de prima repriza

Min. 32 Sut al lui Vasile Gheorghe de la 25-30 metri, balonul loveste bara transversala;

Min. 27 Lovitura libera pentru Atletic Bradu de la 40 metri distanta de poarta aparata de Hotoboc. Mingea trece mult pe langa poarta. La faza premergatoare, Saceanu a vazut cartonasul galben pentru un fault la mijlocul terenului;

Min. 25 Lovitura libera de la 20 de metri pentru Universitatea Craiova, trage Vasile Gheorghe in zid, iar mingea este respinsa in corner;

Min. 22 Primul corner al partidei apartine echipei Atletic Bradu;

Min. 20 Lovitura libera Universitatea Craiova din 25 de metri lateral dreapta, executata de Vasile Gheorghe, insa Tataru reia cu capul pe langa poarta;

Universitatea Craiova evolueza in echipament alb cu dungi albastre, iar echipa adversa in echipament portocaliu

Min. 2–  Lovitura directa ce apartine formatiei Atletic Bradu din 10 metri;

––––

Universitatea Craiova: Hotoboc – Cristea, Tataru, Daniel Balan, Acka – Vasile Gheorghe,   Marzeanu, Saceanu, Ripoli – Stoianof, Goge.

Antrenor: Nicolo Napoli.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica