miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Corigenţe la handbal şi baschet

Finalul săptămânii trecute a adus în atenţia iubitorilor sportului de sală local o etapă în care realizările au lăsat de dorit. Sarabanda înfrângerilor sau semieşecurilor a fost deschisă de echipa de baschet masculin, care a pierdut prosteşte, în ultimele secunde partida de la Oradea. După un joc în care au fost şi bune şi rele oltenii au avut posibilitatea de a învinge dar lipsa de inspiraţie a lui Milan Nisic şi realizările tehnice precare ale lui Maric au privat echipa craioveană de o victorie. Este clar că aşa nu mai poate continua activitatea, Marius Toma anunţând că vor fi luate măsuri.

Până în acest moment am respectat deciziile antrenorilor echipei şi nu am trecut peste deciziile lor cu privire la tehnică, tactică, pregătire şi abordarea jocurilor. Dar în acest moment voi lua nişte decizii pe care mi le voi asuma personal, cu orice risc.
A scris Marius Toma pe o reţea de socializare

Memoria hârtiei nu este de acord cu cele spuse de cel care manageriază echipa. Îi aducem aminte cele declarate de Dzambic la plecarea din Craiova:
Relaţia mea cu Mandic a fost perfectă şi încă este. Mi-a spus că este presat de cineva din club ca eu să nu joc. Şi cu Nisic am o relaţie foarte bună. Şi el mi-a spus că oameni din club nu vor ca eu să joc atât de multe minute ca în perioada în care era antrenor Mandic. Şi când am întrebat acele persoane care este problema au negat şi nu au vrut să stea faţă în faţă cu Nisic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Haideţi să ghicim la cine făcea referire jucătorul!

Felicitări Iulia Snopova!

Despre meciul de handbal feminin se poate spune că este asemănător celui de baschet în sensul că victoria a fost scăpată printre degete. Spectatorii prezenţi la Polivalentă sâmbătă au putut vedea o adevărată lecţie de handbal dată de ucrainianca Iulia Snopova, jucătoare care a terminat partida cu opt reuşite. Dacă ar fi fost sprijinită mai mult se putea înregistra un rezultat pozitiv.

Şi în acest caz surprinde declaraţia de la final, Carmen Amariei apreciind rezultatul drept unul pozitiv:
Sunt mulţumită cu acest egal pentru că l-am obţinut în faţa unei echipe care se luptă la podiumul Ligii Naţionale, o echipă care are în componenţă jucătoare de la echipa naţională.

Păi şi Craiova are jucătoare care sunt sau au fost la echipa naţională, s-a uitat? Este adevărat că SCM nu trage la podium ci exact la retrogradare. Următoarele partide ne vor da dreptate sau nu, rămâne de văzut! Trecând mai departe în evidenţă rezultatele din week-end se pare că  optimismul manifestat de Berti Văsuică a fost unul fără acoperire în realitate. În meciul de volei feminin dintre echipa locală şi Dinamo Bucureşti nu a existat decât o favorită şi anume echipa vizitatoare. Aceasta s-a impus fără drept de apel după o partidă pe care a dominat-o de la un capăt la celălalt. La fel a stat situaţia la meciul echipei masculine de volei. SCM “U” a făcut un meci scurt, de trei seturi, în compania celor de la “U” Cluj. În fine, mai trebuie amintit faptul că echipa de baschet feminin a fost depăşită în deplasare dar în cazul acesteia, înfrângerile sunt o normalitate.

HANDBAL FEMININ
SCM Craiova – Dunărea Brăila, scor 23-23 (10-13)

BASCHET FEMININ
CSM Satu – Mare –SCM Craiova  78-53 (24-12, 18-16, 16-11, 20-14)

VOLEI FEMININ
SCM “U” Craiova – Dinamo Bucureşti 0-3 (19-25, 19-25, 16-25),

BASCHET MASCULIN
CSM Oradea – SCM “U” Craiova  76 – 75 (21-27, 17-14, 19-15, 19-19)

VOLEI MASCULIN
SCM “U” Craiova – “U” Cluj 3-0 (25-14, 25-20, 25-23),

Politica