vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoţi prinşi în flagrant

Patru tineri din judeţul Dolj au fost reţinuţi de poliţiştii craioveni, pentru 24 de ore, după ce au fost prinşi la furat din maşini. Aceştia au sustras nu mai puţin de 8 baterii acumulator auto.

În urma unei acţiuni desfăşurate de către lucrătorii Secţiei 3 Poliţie pe linia furturilor din autoturisme, în noaptea de 19/20.01.2014, în jurul orei 00.15, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie şi jandarmi din cadrul GJMB Craiova, cu sprijinul unui poliţist din cadrul Serviciului Comunicaţii şi Informatică, aflat în timpul liber, au prins în flagrant doi tineri în timp ce sustrăgeau bateria acumulator a unui autoturism.La vederea echipajului, cei doi suspecţi au încercat să se sustragă fugind în direcţii necunoscute, însă au fost prinşi şi identificaţi în persoana lui T.NAURIS, 19 ani, din comuna Malu Mare, Dolj şi O.DANIEL, 18 ani, din Craiova.Prin extinderea cercetărilor poliţiştilor au stabilit faptul că aceştia, împreună cu R.R., de 16 ani şi F.F., de 17 ani, din Craiova au mai sustras 3 baterii acumulator de la autoturisme parcate, în aceeaşi seară. Deasemenea, poliţiştii au stabilit faptul că T.NAURIS şi O.DANIEL în seara zilei de vineri au sustras alţi 4  acumulatori auto.
IPJ DOLJ

Pe numele acestora au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Articolul precedent
Articolul următor

Politica