miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Rm. Vâlcea, la primul test de iarnă

Elevii lui Niculescu se vor testa în compania jucătorilor amatori de la FC Băbeni, liderul seriei sud a Ligii a IV-a din Vâlcea. Partida amicală va fi disputată mâine la Baza Sportivă „Oltchim”, cu începere de la ora 11. „Municipalii” au demarat pregătirile pentru a doua parte a sezonului de luni, când lotul s-a reunit şi a reluat antrenamentele sub comanda lui Niculescu. La verificarea de mâine, pentru vâlceni ar putea evolua şi noua achiziţie Tănasă sau craioveanul aflat în probe, Cosmin Gângioveanu, care se pregăteşte împreună cu gruparea vâlceană, sub atenta observaţie a lui Niculescu.

Întâlnirea cu FC Băbeni reprezintă primul test pentru CSM din această iarnă, iar până la plecarea în Ungaria, vâlcenii vor mai fi verificaţi încă de două ori. Pe data de 25 ianuarie, „municipalii” vor întâlni liderul seriei nord din prima ligă judeţeană a Vâlcei, Flacăra Horezu, tot pe Baza Sportivă „Oltchim”. La sfârşitul lunii, vâlcenii vor bifa ultimul test înainte de cantonamentul din Ungaria, împotriva formaţiei FC Voluntari.

Meciul se va consuma pe stadionul amintit, pe data de 29 ianuarie, cu începere de la ora 12. Plecarea în ţara vecină este programată pe 2 februarie, iar vâlcenii vor fi găzduiţi de localitatea Gyula, timp de 12 zile, unde au perfectat mai multe jocuri amicale, cu echipe din primele trei ligi naţionale maghiare. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica